14

 
Mina tre systrar betyder allt för mig. Idag fyller älskade, underbara, bästa Cissi 14 år! GRATTIS FINA LILLASYSTER♥
 
 
 
 

OHTHEJOY

ny uppladdning med mina favvobars
 
Riktigt bra gympass imorse, leverans från iherb, vetenskapliga artikeln blev godkänd och jag är ledig fram till tisdag! Det jag försöker säga är att humöret är på topp och det är dags för helg. Var och köpte skolböcker(idiotiskt dyra...) och häften idag, så nu är jag redo för plugg i helgen. Ikväll kommer fina Sara över på middag och resten av helgen blir det nog bara lugnt som vanligt. Ska försöka göra undan lite plugg och träna. Tycker verkligen att det är så himla roligt att träna just nu, förmodligen för att jag börjar se allt mer resultat. Nästa helg fyller jag år och då blir det en sväng hem till kobben för släktkalas och utgång. Ser sååå fram emot det!! Nu å andra sidan måste jag gå och vika tvätt en sväng.... Trevlig helg!

THISTUESDAY

Idag har varit en riktigt bra dag. Eller så kanske det bara har varit mitt humör som har varit riktigt bra? Iaf, har varit ledig(och är det imorgon igen heh) så jag bestämde mig för att köra dubbelpass på gymmet, körde armpass och sen lite senare gick jag till gymmet och körde cardio(tror inte ni fattar hur skönt jag tycker det är att vara tillbaka på Friskis&Svettis!!). Resten av tiden har jag spenderat i soffan och gjort det vanliga - kollat Homeland, Geordie Shore och pluggat. Händelsefullt liv? Njae. Kul? Sådär. Skönt? Ja helt otroligt skönt för själen kan jag berätta! Nåja, ska skärpa mig om någon dag och fara till EM här i Uppsala och kirra jobb. Och köpa nya häften och pennor. Kanske jag gör det imorgon? Om jag orkar... Jo förresten! Som sagt så fyller jag år snart, tänker dra med mig världens bästa Jessica till kobben för släktkalas och utgång den helgen. Well I don't mind!

21 BIRTHDAY

 
Om 12 dagar fyller jag 21 år. Skulle jag önska mig något extra så är det Nike Air Max 90(hehe tänker ändå köpa dessa snart...kanske) och den fantastiska lampan från Artilleriet.
 

BACK

Mina favvodetaljer i lägenheten just nu 
 
Och så var det 4 veckors långa jullovet över! Har haft ett riktigt bra jullov, hängt med kompisar, med världens finaste familj, jobbat lite nu och då och sen sovit hur mycket som helst. Skulle nog säga att jag mest har vilat upp mig det här lovet! Kom tillbaka till Uppsala igårkväll och idag har jag i princip rusat(har längtat som en tok efter gymmet ha-ha..) till gymmet, storhandlat, packat upp all packning och sen donat lite hit och dit. Älskar att ställa allt i ordning i lägenheten, dvs bädda, räta upp saker, byta plats på saker osv.. Bästa känslan när allt ser nätt och prydligt ut haha! Hade med mig ett nytt överkast och ny tavla till lägenheten också(syns på bilderna ovanför). Kan tänka mig att min kära pojkvän tycker jag är lite smått jobbig som byter ut och fixar i lägenheten hela tiden.. Iallafall, skönt att vara tillbaka igen! Skolan börjar på måndag, så nu ska jag kolla på film och njuta av dom sista pluggfria dagarna
 

FRIDAY EVERYONE

Happy friday! Ligger i flickrummet just nu och kollar runt på datorn. Ska snart iväg med mamma och Maria och kolla på M&Ds bröllopsinbjudan, ÅÅÅÅHHHHHHH kan inte fatta att världens bästa storasyster ska gifta sig?! ÅÅÅHH. Blir så himla lycklig och gråtfärdig när jag tänker på saken hehe.. Annars så är planerna inte så storslagna för dagen, ska en sväng till banken, träna och sen dra till Indigo med tjejerna för lite drinkar(får bli alkoholfritt för mig dock. Känner mig tråkig? Ähh näää.) Anyway, nu ska jag fortsätta slappa i sängen och sen göra mig i ordning. 

ALIVEANDKICKIN

 
 
Ja var ska jag börja? Hade en riktigt mysig julafton med familj och släkt, i år var vi 15 stycken som firade och det var hur trevligt som helst! Åt god julmat, skrattade i mängder och öppnade fina julklappar. Var nästan på ett barnsligt bra humör och kände mig så glad och framför allt tacksam för min fina familj och släkt. Fortsatte julfirandet på juldagen med brunch och paketöppning hos svärföräldrarna innan jag sen bytte till klackar för det traditionella juldagsfirandet med vännerna, vilket såklart var jättekul! På annandagen var det bara att piffa till sig i bakisångorna eftersom det som vanligt var dags för kusinerna att äta ålandspannkaka hos farmor. Sen var julfirandet slut! I år var första gången som jag firade nyår nykter, vi var ett stort gäng som hade knytis(jessus vad god mat det var!!) hemma hos Soffans föräldrar där vi i princip spelade och garvade hela kvällen innan vi gick ut och pussades(cheeeesy) vid tolvslaget. Mådde som en prinsessa när jag vaknade och tur var väl det eftersom vi var och röjde på systerns tomt hela dagen. Måste ju hjälpa till så att vi har en innestående tjänst hos M&D sen när det är vår tur haha! Dagarna emellan har jag sovit som en stock(jag!?) och jobbat lite hit och dit. Ahh just ja, var ju på julfest på arken med jobbet i söndags också, dooock var jag nykter(eftersom vi hade varit ut på lördagen heh..). Nu blev det mycket babbel på en gång, men vad sjutton inte orkar jag sitta med datorn i famnen hela dagarna heller! 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

RSS 2.0