"QUATTRO LAMP"

den absoluta favorit lampan just nu(jaa, jag har favorit lampor... det blir så när man jobbar i möbel/inredningsbutik...). Svart är favoritfärgen. Fast röd är inte så tokig den heller...
 
 

HOME

i förrgår fick jag sån fruktansvärt längtan hem. vill bara vara hemma och kunna göra ingenting, börja julmysa, äta mammas lussebullar, gå på skogspromenader(!!), gosa med Milton mitt på köksgolvet, smyga in på sofias och cissis rum och fråga-vad-gör-du-jag-har-så-tråkigt-så-därför-stör-jag-dig osv.. Så därför tror jag att jag tar en spontan trip hem i helgen! 

I/WANT

 
 
 
Just nu vill jag har näsring, nike air force och värme. Tack.
 
 
 

SKINNY/LOVE

 
Så fin.
 

MONDAYYUKDAY

har haft en riktigt bra helg kan jag säga! I fredags kom tjejerna hit och vi hade en asrolig förfest haha, dansade, skrattade, gayade, sprang barfota till bussen, dansade loss på Värmlands osv... 5 toast av 5 liksom. I lördags vaknade jag som en effin prinsessa(kanske för att jag tydligen hade nattkäkat en..bulle????), låg och slöade heeela jäkla dagen innan jag mötte uppe Isabelle i stan för bakismat(kastade oss över kinesisk buffe inne i stan, YUM) och sen kikade vi på bio(nya Twilight). Soooooft helg jooosåååaaatt!

HIGH ON LIFE

Vindruvor. Pepparkakor. VD avsnitt. Enough said!

YAYDAY

...OCH SÅ VAR DEN TENTAN ÖVER!! Helt otroligt skönt. Ligger i soffan atm och gör.. absolut ingenting. Är helt slut, men ska nog släpa mig ut på en promenad snart. Senare ikväll ska jag möta upp tjejerna för lite häng på Orvars innan vi går till Norrlands! Blir nog en lugn kväll, laddar för fredag istället!

NEW/JACKET


HOME

Pusskalas, skogspromenad, chicohälsartillmaria och ost&vin kväll med tjejerna. Älskar att vara hemma denna helg!

MAMA, I'M COMING HOME

sitter och skriver på min sammanfattning om en vetenskaplig artikel gällande barns texthantering vid datorn.....que? Men glad är jag ändå, för imorgon drar jag hem till ålandet!! Det blir andra gången jag far hem från Uppsala. BARA ANDRA GÅNGEN liksom?! Trodde jag i princip skulle dra hem varje helg.. men icke sa nicke, Uppsala tar så bra hand om mig här he he. Längtar som fan iallafall, ska gulla och gosa och mysa med familjen som bara den. SÅ FÖRBERED ER DÄR HEMMA, FAMILJEN ÖHBERG!

MONDAY

sitter i lägenheten och pratar med bf och pappa som är på snabbvisit ikväll! Vi har just varit och handlat och fixat ett "riktigt" busskort till mig. Tack kungen ♥. Annars så har jag varit en sväng till skolan och sen pluggat på ÖGs med Isabelle, Paula och Madde. Imorgon börjar jag egentligen kl 10 men ska byta föreläsning och fara till kl 8 istället så jag slutar tidigare och kan ha en liten pluggdate igen. Tenta nästa vecka. TAGGARÅ

FREAKY FRIDAY

 
 
Lite fredagstagg! 
 
 

RSS 2.0