THIS WEEKEND/JESS


I fredags skrev jag min sista studentskrivning - FATTA vilken känsla när man lämnar upp provet alltså. JAG.ÄR.KLAR. Att Jessica kom till åland gjorde ju inte saken värre det heller. Var hårmodell på The Mash Up(bohem-aktig stil hade jag) och det var super skoj! Efter showen var det förfest i vår lägenhet, spel, rosa shotar(som vi shotade till SHOTSlåten. Cheeeesy, I know). Hade iallafall en kickass utång!
lördagen latade vi oss som bara den, super skönt! For en sväng till Lemland, pussades med hästarna(eller hur Jessica? ;)) och på kvällen blev det filmkväll och försenade presentöppningar(tack!).
Igår, söndag, gick vi på långpromenad och njöt av vädret, käkade sallad på Havtorn och delade på vår traditionella morotskaka. Har haft den bästa helgen på länge och bara njutit nu när allt pluggande är över. SÅ, TACK JESSICA, SES OM 2 MÅNADER ♥

4/SISTERS

Vet ni? Jag har världens finaste systrar. Skulle aldrig kunna leva utan dom♥

OH LOOOORD

Nämen hej! Här var det dött! Skriver min sista studentskrivning imorgon - matte. LORD HAVE MERCY. SNÄLLA LÅT DET GÅ BRA. Kommer gråta av lycka när jag lämnar in imorgon alltså. Ikväll har jag varit på genrep för modevisningen imorgon, kommer nog bli grymt! Efter det tänker jag fira, big time. Tänker ha en förjääävla rolig kväll så att säga. BTW, HAR JAG GLÖMT ATT SÄGA ATT JESSICA KOMMER TILL ÅLAND IMORGON!? Lyckan är total, studentskrivningarna över, Jessica är här, börjar jobba nästa vecka and so on.. Har rätt så mycket att fira, heh! Hörs när vi hörs!

NEW HAIR/COLOUR/2


VIA/IPHONE

Ligger i sängen och försöker hålla ögonen öppna. Kollar på terminator på tvn, coolt. Har jobbat idag, helt craaazy vad folk blir köpsugna när det är REA!! Full fart har det varit hela dagen. Efter jobbet for jag till lägenheten och pluggade lite innan vi for hem till Lemland på middag. Älskar söndagsmiddag. Har färgat håret också(läs:mamma har färgat..) Imorgon börjar jag 11, men tänker stiga upp tidigt och plugga och kanske bättra på brännan. Sådär spontant på morgonen bara.

WAIT A SEC

Har tvättat, varit ute på promenad och pluggat. My day so far. Om ungefär en timme ska vi på tacokväll till KHS♥. ÅÅÅHHHH KHS. Annars då? Är slö med bloggen men det är smällen man får ta när man ligger nergrävd bland alla skolböcker. EN.VECKA.KVAR.LINA.KÄMPA. Är förresten helt SJUKT sugen på en till tatuering och klippa av håret och färga det näst intill svart. Decisions decisions..

PICTURES/2


QUICKY

◊ jag vill ha lite varmare väder
◊ jag vill ha studentskrivningarna över(dvs den 23e mars)
◊ jag vill börja jobba(April)
◊ jag vill resa någonstans
◊ jag SKA bli brun till studenten i sommar
◊ jag längtar till den 10e April, då fina syster kommer hem från sin långresa

SHOES

När jag får lön nästa gång.. då slår jag till!! (tror jag)

22/BIRTHDAY

GRATTIS TILL MIN SYSTER, ANDRA HÄLFT, BÄSTA VÄN, JESSICA!! ♥ (som för övrigt kommer till Åland den 23e. det ska firas med dunder och brak!)

TESTING

Funkar det? Testar att blogga från min beloved Iphone. Sitter för övrigt och pluggar. Jätte kul. Skrev svenska studenten idag också, jätte kul där med! For och simmade 2 km med Amanda efter skrivningen, felt good! Nu back to the books!

WEEKEND/LADS

Hola! Har haft en rätt så bra helg faktiskt, en riktig grabbhelg skulle man kunna säga. I fredags var jag och grabbarna och käkade fondue på Dinos, sen blev det lite utgång på det(nyktert!). Fick iallafall dansa med le girls, så jag var nöjd. Igår var vi på dop till gulligaste Nea, käkade smörgåstårta och åt kakor med Tessi. Yum. På kvällen bar det o till födelsedagsbarnet Jocki för lite tunnbad. Återigen med grabbarna. Vad har jag mer gjort? Ja just ja, har ju pluggat också. ALLTFÖR lite. Får skylla mig själv. ES-TU-PI-DO.

DEAR DAY, I LIKE YOU

Har hittills haft en bra dag! For till skolan 08:00 och hade en lektion, efter det vart det en snabbis till lemland, for till sjukan med bf, off to town, satt in pengar på banken som jag sparat ett tag nu, köpte nya svarta(ÄNTLIGEN) tajta byxor, fixade doppresent till på lördag och ska just käka ♥EATSALLAD♥ efter min vanliga cykeltur.

4/ME


H&M/GIFT

Beställde just hem lite kläder som en (för tidig) belöning. Tänker spara paketet tills då jag har skrivit den sista studentskrivningen!! Känns lite konstigt att det är ungefär 3 veckor kvar i skolan? Kommer gråta av lycka när sista skrivningen är klar iallafall.

SORRY GUYS

Är verkligen inte aktiv just nu. FÖRLÅT. Men har annat att tänka på - träning och speciellt studenten. De få gånger jag sitter vid datorn så beställer jag antingen kläder eller ser på TVD. Eftersom jag alltid har mobilen i högsta hugg så är jag lite mer aktiv på twitter och instagram istället. FÖLJ MIG DÄR VETTJA. Lollipoplina är namnet på båda sidorna.

TUNG/DENIZ KOYU

vill dansa my ass off till den här låten

AWESOME NIGHT/THANKS

Gårdagen var KICKASS AWESOME. Rolig dagskaronka(iaf för oss treor hehe) och kvällskaronkan var hur lyckad som helst. TACK ALLA 3:OR OCH NI SOM FIXADE KARONKAN!! Slänger upp lite bilder imorgon, för ikväll blir det 20års fest i hammarland. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MALIN 20 ÅR!!!!

4/MY WEEK SO FAR

1. breaky 2. fotografering med Amanda 3. SOL!!! 4. testat solarium

RSS 2.0