F*CK

Hej där! Hade en superbra resa i Egypten med familjen, njöt och tog det lugnt. Dock har jag varit i en riktig skit deppbubbla sen jag kom hem, därför är uppdateringen inte så bra just nu. Hörs när jag mår bättre!

SOON

Bild från i fredags, gick till en pub med några klassmates och käkade. Åt en suuupergod kycklingsallad.
 
EN DAG KVAR. Thank God! Sitter just nu och stresspluggar lite, fick en straffkompletteringsuppgift för att jag missar ett seminarium när jag är på resa haha.. Kanske läraren blev avis?! Familjen anländer till Uppsala om ca 2 timmar, då ska vi dra till Gränby centrum för att shoppa lite och käka middag. Sen blir det en lugn kväll i lägenheten med pirr i magen och imorgon åker vi till Egypten! Har varit nojjig hela veckan eftersom jag inte riktigt tycker om att flyga....Tur att pojkvännen har försökt lugna mig i några dagar! Packningen är jag väl helt okej klar med, ska bara försöka packa en skolväska också. Har en liten dugga samma vecka som vi kommer hem, så måste försöka printa in alla fakta till den.. Nä nu vart jag lite stressad igen, måste kirra uppgiften nu och sen räkna ner till jag får träffa familjen! Seeya!
 

SWEATY SUNDAY1. gymmet imorse 2. standardfrukost = fibergröt+äpple+kanel 3. cardio+magpass i lördags 4. min första gröna raw smoothie!
 
Well hello there! Så var det dags för slapparsöndag, dagen då alla kan slappa utan att ha dåligt samvete! Eller? Kroppen bestämde sig för att ge mig sovmorgon imorse, vaknade 08:14 av mig själv wohoo.. Det var iallafall bättre än alla andra mornar då jag har vaknat mellan halv 7-7. Jag förstår inte alls varför dock, för några veckor sen fick jag knappt upp ögonen halv 9 på morgonen och nu vaknar jag pigg som en lärka av någon underlig anledning. Annars så har denna helg varit väldigt lugn och stressfri, det enda jag har gjort är hängt på gymmet och kollat på serier. Inget mig emot! Tidigare imorse körde jag benpass på gymmet och för en stund sen kom jag in från en välbehövlig promenad. Låg tidigare i sängen och kände mig supertrött, så tänkte att lite frisk luft kanske skulle få mig att bli piggare, vilket jag också blev! Nu ska jag se klart på ett Girls avsnitt och sen laga grönsakswok med min prins
 
 
 
 
 

RSS 2.0