2/DAY

1. jobb 2. Gullisarna(snorisarna) Tessi och Nea på korpen
 

Ska snart snart snart sova. Är så sjukt trött alltså.. Käkade en delikatessnougatbollglass efter korpen och slog till med lite träning efter det. Fint fint! Imorgon är det fredag hörrni - hur skönt?

TOMANYQUEENSAROUND

Och så är man här igen. Mätt och belåten med datorn i famnen, framför tvn. Såklart. Tur att det blev wok-rester idag, båda jag och bf var fem före att slockna efter jobbet.. För övrigt så gick det bra på jobbet idag(vilket det iofs nästan alltid gör hö-hö) och snart tänker jag dra och kika på korp. Sen kanske det blir cruise med vänner? Träna? Städa? Prova mina nya kläder från H&M?

DAILY/WISDOM

 

WHITE/INLOVE

 
Vill inreda i vitt. Vitt. Vitt. VITT

CROSS/IT

VARFÖR är jag så sjukt trött på morgnarna? Orkar knappt öppna ögonen när väckarklockan ringer... Började veckan dåligt med söndags/måndagsångest, orkade inte fara på jobb efter 1½ veckas semester och var på dåligt humör..Nu har det tack och lov vänt! Längtar efter helg och sovmorgon, ta det lugnt, vara hundvakt med bf och kanske..... ta en krogrunda iallafall. Saknar arken he he. We'll see!

FACELOOK


WORK/DAY

Jobbat. Kollat ut på vädret. Suckat åt vädret. Tyckt vädret varit mysigt. Kramats med mamma. Och med Milton. Öppnat H&M paket.Kollat på korp med fina vänner och äter isglass nu. Det har helt enkelt varit en helt key-oh dag! Förutom dumma kunder som slinker in på jobbet och trynar runt när man redan har stängt.. Thanks but no thanks.

ILY


 
För alltid ♥

DAY

Att komma hem från jobbet till middag och levande ljus är guld. Annars så började jobba idag igen och kommer väl jobba några veckor till med nån dag ledig hit och dit. Ska snart byta om och slappa tills det är dags för korpmatch! Är såå taggad, men håller tummarna stenhårt för att mitt lår ska hålla.. Återstår att se!

WEEKEND/MIDSUMMER

 

ROSE/MCQUEEN


BEPOSITIVE

'

2DAY

Ja jag lever. Är bara lite trög. Hade en riktigt rolig midsommar ute i hammarland, lägger upp bilder så småningom! Igår såg jag och Jessica på typ..5 filmer tror jag? Ganska slö, men välbehövlig dag. Idag vaknade jag på helt fel sida och har varit lipis och jobbig. Tur att min fina pojkvän har hållit om mig hela dagen(lät lite cheesy, men det är sant). Har kikat på film och ätit middag i Lemland och ska slöa lite till nu. Imorgon börjar jag jobba igen efter 1½ veckas semester. S-l-ö-t-t.

THELOVEOFMYLIFE

Sitter och dricker te, karln och jag. Och då slår det mig mitt i allt - jag är så jäkla lycklig. Jag är kär upp över öronen. 3+ år har vi hållit ihop och jag vill spendera resten av mitt liv med honom. Jag älskar dig till månen och tillbaka, som mamma skulle ha sagt.

SALE

 
Lite fint jag gärna skulle kunna beställa hem från modekungens rea. Internetshopping♥

OHSUNNYDAY

1. sol och fotboll på MB 2. Korp - systembolaget!
 

Två bilder från idag. For till Mariebad med bf vid 12 tiden och for hem lite före 3. Skönt med lite sol sista veckan som ledig! Annars så har jag handlat lite till midsommar och kollat på korp.. från sidan..dumma lår. Ville ju såklart springa med och kämpa. Nåja, på måndag har vi match igen och då blir det andra bullar! Då kliver Lina aka. slayer in på plan.

GIMME/CLUTCHES

   topshop riverisland nelly
 

RIGHTNOW

SUPERsnuvig. SUPERmensvärk. Kommer snart kväva mig själv i choko och isglass, men det gör inget. Det får vara en sån dag idag! Tog en "lätt cykeltur" på träningscykeln och det gick helt okej, låret höll. Lite iallafall. Ska försöka mig på en till liten sväng senare ikväll! Nu ska jag kolla vidare på bloggar och bli inspirerad. Tjarå.

FAV/STELLAMCCARTNEY/COLLECTION

 

FCUK

Ser ni någon som går med ett ben släpandes efter sig och hostar som en gammal kärring, så är det bara jag! Har(förmodligen) råkat ut för en lårkaka och förkylning. Wohoo, sådär lagom till midsommar och korpen. Btw, midsommar nu på fredag?? Say what? 

NEWTHINGS



SUMMERBURST/MYWEEKEND

HEMMA!! Har haft en superduperjäkla bra helg med JAGVETINTEHUR mycket dansande!! Kan bara säga att summerburst helt enkelt var grymt! Och att jag fick uppleva det med mina bästa vänner gjorde inte saken värre. Nu ska jag bara ta det lugnt och ha myskväll med min fina pojkvän ♥

PS. LÄGGER UPP BILDBOMB FRÅN SUMMERBURST SNART

FREE/DAY

Jobb 45 min. Lunch på Eat. Massa skratt. Bollglass. Volleyboll med härligt gäng. Ont lår. Skinkogurkmacka till middag. Andra skedetbilteori. Hemma. Och nu ska jag BÖRJA packa inför imorgon, DÅ VI FAR PÅ SUMMERBURST WOOP WOOP!! Lär inte bli någon uppdatering förrän Söndag, eftersom jag kommer vara så upptagen med att dansa! Tjingeling!

INSPO


HM/ONTHEWAY

Älskar guldränderna och hur enkel den vita skjortan är. MORE WHITE PLEASE

TODAY

1. nya skorna, JC 2. mjuka shorts, blått och skulls

2/THINGS

JUST JA. Blir ägare till svarta Jeffrey Campbell Lita skor imorgon. Och åker iväg på SUMMERBURSTfredag med dom finaste vännerna(minus2). Två saker till att skriva upp på ÄLSKALIVET-listan.

TUESDAY/BIRTHDAY/DINNER

1. middag i Lemland♥ 2. Grattis finaste Milton som fyller 1år idag

Sitter i min onepiece och surfar runt på min älsklings dator. Upplever ett mini lyckorus just nu gott folk. Bra dag på jobbet(enda jobbdagen den här veckan!!), ätit grillat hemma hos finaste familjen, varit på andra skedet, cyklat 20km och är ledig fram till efter midsommar. VAD SKA MAN SÄGA? Efter regn kommer solsken , antar jag. Hade en jävlapiss vecka förra veckan och nu känns livet lite lättare igen. Man tackar för det.

ÅTTA/SMÅ/PLOMMON





Jobbar idag. Passar på att bjuda på lite inrednings-inspo!

23:23

Sitter ensam i lägenheten och käkar lite vindruvor efter ett cykelpass. Hur skönt och avkopplande som helst. JUST JA, kollar ju på fotboll också, myyyycket viktigt... Jonä, trodde först att Sverige hade gula spelardräkter - säger ju hur mycket jag hänger med..
Ska snart hämta le prince och tänker stupa i säng sen, jobbar två dagar den här veckan tror jag! Imorgon och... någon annan dag. Peace out

LITA/JEFFREYCAMPBELL

La undan LITA idag. 170€. Kommer svida i plånboken men DET ÄR SÅ VÄRT DET. I'm in love.

SUNDAY/MYDAY

Började dagen med att försova mig. Skulle kolla på babys match i hammarland 10:30 och vaknade 10:18.. Nåja, huvudsaken är att dom vann mot top 2 laget och Anton gjorde 2 mål! Stolt flickvän. På eftermiddagen fick vi för oss att fara på picknick så det blev kakor, jordgubbar, kex och saft med Tessi och Kim, hur mysigt som helst!! (dock gick solen i moln...). Resten av kvällen bestod av middag i Lemland och korptittande med fina vänner! BRA DAG MMM-HMM.
OCH GRATTIS TILL VICTOR SOM BLEV VÄRLDENS COOLASTE FARBROR IDAG!!!!

2/JUSTTHINKABOUTIT


HM/ONTHEWAY


BUTWHYOHWHY

NÄÄÄ NU BLIR JAG TRÖTT. Har mått konstigt och varit allmänt nere denhär veckan. Vaknat till tårar, somnat av tårar. SÅ JÄVLA TRIST TYCKER JAG. Tror jag måste fara hem till familjen och mysa någon dag och kramas. Bara vara liksom. Inga bekymmer.

NEON/NEWBABY

NEON-ORANGE. Ny dator. Me gusta mucho. Så nu blir det skärpning, bloggen är vid liv igen!

RSS 2.0