WHY

Well hello! Har haft en bra dag, men en jäkligt jobbig natt.  Vaknade 02:34 i panik(bf var och kollade fotboll hos en kompis, jag trodde han skulle komma hem tidigare än halv 3, han var inte hemma = trodde något hade hänt=panik) MEN det var inte det som var det jobbiga haha, det jobbiga var att jag kunde inte somna om då. Får alltid panik och blir super stressad om jag inte kan somna. Somnade iaf efter kl 5..... Tack för den. Dock verkade jag ha energi ändå eftersom jag 1. körde armpass på gymmet 2. körde ett konditionspass 3. gick på ett spinningpass. Så 3 pass efter den natten = kände mig som freaking WONDER WOMAN!! Anywaaaay, nu ska jag läsa igenom lite bloggar istället för att babbla. Bye. 

WHITE/DECOUR

 
Sitter och läser igenom lite inredningsbloggar jag följer via jobbet. ÄLSKAR att kolla på inredning. Kan sitta hur länge som helst och läsa igenom allt. Och det är precis vad jag kommer göra inatt. Btw, vill ha vita golv och vita väggar nu. Vitt vitt vitt. 

RAW

 
Är så glad att jag testade att göra dessa för några veckor sedan - SÅ. JÄKLA. GODA. Ett stort plus är ju att man kan äta dem med gott samvete, eftersom dom inte innehåller något dåligt alls faktiskt(iaf inte dom som jag lagar ha-ha)!! 

DINSKO

Ja tack. Din Sko levererar!? (skulle det inte vara så att jag försöker spara pengar nu, så skulle jag springa till butiken direkt..)

THANKGODIT'SFRIDAY

Sitter i soffan och njuter av att det är fredag. Var i skolan en sväng imorse, hade litteraturseminarium 9.15-12.00.  Kan inte fatta att jag bara har två seminarium kvar(förutom salstentan och hemtentan). Hur sjutton gick det första året här i Uppsala så himla snabbt? Tycker förresten att det är jätte tråkigt att vi inte kommer läsa mer engelska än det här... Jag tror aldrig att jag har skrattat såhär mycket förut eller haft såna bra lärare under den här engelska kursen alltså! Aja, det ska bli kul att få komma hem till sommaren iaf! Den här veckan har jag tränat så jäkla hårt, så ikväll blir det myskväll med den finaste som finns här hemma. Ska ju trots allt till gymmet imorgon och på söndag och måndag, tisdag... ja ni fattar. En vilodag skadar ju inte! Nu ska vi snart dra iväg och handla, tror jag ska slå på stort och testa Yollibox ikväll. Längtar haha! 

NEW

Här är shoppingen från när Jessica var här för någon vecka sedan: 
 
1. lånklänning x 2(ÄLSKAR DEN RÖDA) 2. Besatt av roséguld 3. nya linnen - svarta är favoriten 4. brallor
5. favvis långkjolar 6. världens sötaste klänning med fjärilar 7 & 8. ÄLSKAR mina nya bikinisar 9.  nya skärp 10. nytt från Västerås

VÄSTERÅS

1. kubb 2. mysfrukost varje morgon 3. fina Isabelle 4. lagade egen glass på kvarg, jordnötssmör och mörkchoklad. 5. Parad inne i stan 6. Party-ego-bild
 
Well hello! Har haft en underbar helg i Västerås hos Isabelle. På fredagen hade vi picknick, spelade kubb och chillade i Isabelles lägenhet på kvällen. Lördagen började vi med en pw på morgonen och fixade brakfrukost sen när vi kom hem. Vi tog en sväng på stan(eftersom jag hade köpstopp i tanken så lyckades jag shoppa lite  för bara 250 kr allt som allt!!) och jag fick en liten rundtur innan vi gick ner till kajen och åt lunch mmm-mm.. Både jag och Isabelle hamnade i matkoma, så vi promenerade hem igen och la oss på soffan innan vi fixade oss och drog iväg till Isabelles kompis på förfest! Sen blev det ett glas på Å innan vi drog till BMB. Igår vaknade vi trötta men fick ny energi efter frukosten, så det var bara att piffa till sig igen och så drog vi ner på stan. Hamnade dock på kinabuffén haha...Matkoma deluxe! Iaf, tack för en super bra helg babe

SUNNYDAY

1. min undangömda solplats 2. Äter inte pizza annars(för det är inte gott), men testade laga LCHF pizza hemma. Gott!
 
Har fortfarande inte lagt upp bilder på den nyinköpta(sorry) men har läst som en galning och är äntligen klar med min bok, nu är det bara arbetet kvar.... Jippie. Kom just hem från faddermötet #2 och fick veta temat och grupperna, ska bli så himla roligt!!! Imorgon hoppas jag på fint väder(igen) så att jag kan sitta ute i solen och plugga(igen). På fredag skulle jag egentligen ha ett seminarium, men det är tydligen flyttat till tisdag, så är ledig woho. Ska plugga lite och träna innan jag sen drar iväg till Västerås och hälsar på min favorit Västeråsbrud!

NEWSTART

Ligger på soffan och försöker läsa ut min förbannade bok. Ska ha skickat in ett arbete om boken på torsdag förmiddag och har ingen aning om vad jag ska skriva.. blö. Jaja, jag får göra mitt bästa bara helt enkelt! Skulle helst sitta ute i solen och läsa, men när det ska envisas med att vara molnigt hela tiden!! Trist. Imorse släpade jag mig verkligen upp ur sängen, var helt sinnesstört trött.. MEN jag lyckades ta mig till spinningen ändå och cyklade järnet! Snart ska vi iväg och handla, mitt favorit te(Pukka Mint green tea) är slut = kris haha. Ska försöka lägga upp bilder på shoppingen lite senare, för nu måste jag fortsätta läsa yay...

SATURDAY/SUNDAY


 
What a lovely day! Jag och Jessica promenerade in till stan i solen och fyndade lite först. Är så himla nöjd över mina köp. Dock blir det inget mer shoppande inför sommaren(och knappast under sommaren heller...). Är så taggad för att börja jobba och tjäna pengar!! Anyway, jag och Jessica hittade ett mysigt Crêperie förra gången hon var här, så idag bestämde vi oss för att gå och luncha på Crêperie Lemoni. Jag åt med kallrökt lax, pepparrotscreme och spenatblad.. mm-mmm... Eftersom vi faktiskt var på ett crêperie så var vi ju tvugna att smaka på någon av dem sötare till dessert, så vi delade på en med stekta äpplen, mandelflarn och calvados. HERRE MIN GUD vad gott allting var! Är ni i Uppsala, åk dit.(mamma o pappa vi kan väl åka dit nästa gång ni kommer hit hihi). Efteråt rullade vi i princip hem.. heh. Har iallafall haft två super bra dagar, thanks bestie
 

BESTFRIEND

 
HUR nice är det inte att Jessica kan komma hit till Uppsala så jäkla spontant? Vid tre tiden hämtade vi upp henne från centralen och sen spenderade vi några timmar på stan(köpte VÄRLDENS finaste långklänning!!! bild kommer sen) Eftersom det var så fint väder så köpte vi med oss jordgubbar, vin och sallad och satte oss vid ån och åt middag och pratade strunt i flera timmar. Underbart! Nu ska vi nog gå och sova, imorgon väntar lång morgonpromenad och lite shopping kanske? Sounds good. 

BBQ/BIRTHDAY

 
Igår var vi på grillfest till Hampus som fyllde år! Vädret var helt perfekt så vi passade på att äta grillat till middag. Tror besämt att det var grillpremiär för oss. Lagade asgod sallad med ruccola, avocado och fetaost till köttet, m-mmm.. Lite senare mot kvällen gick vi upp till Hampus lägenhet och fortsatte festen där. Helt random människor tittade in och det snackades om allt mellan himmel och jord.. krig, yrken, Åland haha. Vid kl 1 promenerade vi hem(tack gode gud kände jag eftersom jag var nykter bland alla som nojsade..heh) och då kändes det verkligen skönt att ha 200 m hem. Tack för en trevlig kväll Hämpz! 

4/ONETRUELOVE

Middag på Akropolis. 1. Fransk löksoppa till förrätt(ser ut som spya HE HE) 2. Majskyckling på grönsaksbädd till varmrätt
 
4 år idag med min prins. Inte ens ord kan förklara hur mycket jag älskar honom. 

HOME

1. fina domkyrkan 2. männen i mitt liv ♥ 3. fin hållning 4. uteserveringen
 
Hola todos! Började dagen med att städa lägenheten eftersom vi väntade besök hemifrån(mamma, pappa, moster, morbror, Yvonne, Janne) som kom en sväng till Uppsala för att luncha innan de skulle fara iväg till Arlanda→Barcelona. Inte alls avundsjuk? Kunde lätt ha följt med eftersom jag är ledig i en vecka till nu.. Det var iallafall så himla mysigt att ha dem här en sväng! Börjar längta till att flytta hem nu faktiskt. Lite senare ska jag dra ut på en långpromenad och få lite frisk luft. Nu måste jag skriva klart min saga och läsa lite böcker innan jag kan hitta på något annat. Bye!
 

LOVELYDAY

1. har äntligen hittat en bra solplats haha 2. bästa frukosten
 
Lika underbart väder idag igen! Eftersom jag har en litteraturkurs nu så är det perfekt att sitta ute i solen och plugga= läsa skönlitterärt. Satt ute i två timmar innan jag gick in och började skriva på lite andra skolarbeten(där jag bland annat ska skriva en saga haha). Nu ska jag vila lite innan middagen och sen är det dags för gym!

SUNDAY

Happy sundaaaaay. Har haft en förjäkla bra dag idag. Vaknade till helt perfekt väder, så jag drog med mig bebo ut i solen i två ½ timme. Helt. Jäkla. Underbart. Gick sen in och käkade lunch innan jag fortsatte ut på en lååååång promenad(rättare sagt 10 km. As najs). Kände inte riktigt för att sitta inne när det var så fint väder liksom?! Nu på kvällen har jag bara suttit i soffan med datorn i famnen och varvat skolarbete med serier. Fem toast av fem får den här dagen. Helt klart. 

RAWRAW

 
Har bakat lite på senaste tiden! Raw kokosbollar förra veckan och ikväll lagade jag sockerfri/raw brownie med vaniljkesella och jordgubbar. Yum? Oh yes indeed.

VALBORG13

 
Yo. Hade en riktigt bra valborg med härliga peeps. Började morgonen med häng i eko-parken, vädret växlade sol-moln-lite regn-sol-moln-lite regn fram och tillbaka.. men det gjorde inget eftersom vi hade så kul ändå! Mot kvällen for vi på fest till en klasskompis innan vi drog till Värmlands och dansade loss eftersom dom hade 04 släpp woho. Hade så jääkla roligt hela dagen och kvällen!! 

RSS 2.0