STAR WARS

INSPARK igår och jag hade så roligt!! Creds till faddrarna som gjorde ett så bra jobb! Vår grupp har temat Star Wars haha. Så ska väl springa runt med ett band runt huvudet med en fläta på och ett lasersvärd i handen, woop woop. Igår drog Star Wars till Östgöta nation och nu ikväll taggar vi för stadsvandring.. I REGNET..

BIKING

 
Tji fick jag. Solen bröt sig fram och vi tog vår första cykeltur! Bf cyklade sen till skolan och jag for på en egen tur. HELT UNDERBART, kan jag säga.
 

MITTWOCH

Sitter ensam i lägenheten i ett grått och tråkigt Uppsala idag. Började med morgonpromenader i måndags, men orkade inte ut imorse när jag såg vädret.. Steg för övrigt upp 07:30 idag, så jag inte chockar kroppen imorgon när det är dags för skola! 

BROOKE PERRY

 
Brooke Perry. Modell crusch via LeFashionImage

9TO5CHIC

 
Två fina toppar från 9to5Chic

UPPSALA

1. nya skor, ny tröja (som jag inte visat tidigare) 2. mini blåbärsmuffins
 

ALONE

..och så har vi äntligen, äntligen internet!! THANK YOU GOD(=COMVIQ). Första dagen som jag var "ensam" idag när bf började skolan(jag börjar på torsdag), gick på en skön 1 h promenad i blåsten och kikade runt i kvarteret, åt frukost och låg och kollade på tv i soffan(älskar alla kanaler vi har här!!) tills baby kom hem från skolan vid 1. Sen blev det lite ärenden och en trip till Gränby Centrum(som vanligt). Nu vankas det middag! 

@ TEDDYS

Jaaa-a hörrni, vad har jag gjort idag då? Tog en välbehövlig sovmorgon med älskling, åt frukost på Wayne's Coffee, gick lite på stan och for sen till Gränby centrum och shoppade ytterst lite. En mössa och basic tröja, för att vara exakt.

Senare utforskade vi vårt framtida Sparhallen aka Willys. Good shit. Efteråt lagade vi middag hos Teddy och nu sitter vi här, jag, bf, Teddy och Hampus, och käkar nötter, kollar på fotboll och dricker öl(minus mig). Manligt, I like!

Nu blev det ett långt mobilinlägg, men har som sagt bara internet hos Teddster. PUSS igen


UPPSALA

Är nu Uppsalabo. Vi ska bo i ett studentrum till söndag, sen byter vi till en lägenhet i cirkus en månad tills vi får vår "riktiga" studentlägenhet.. HOOHOO säger jag bara. Nåja, har varit några turbulenta dagar med tillfälliga avsked och mycket gråtande he he he. Typical me. Ska försöka fixa internet så snabbt som möjligt, snyltar på Teddys internet för tillfället! PUSS

LATEST/DAYS

1+2. utgång med finisar 3. 50års middag på Stallhagen 4. glad tjej inför festen 5. Maria&David häng 6. finaste systrarna i världen♥

DAYS

haft en bra helg med middag hemma på bryggan, utgång, 50års fest, utgång igen, Maria&David häng och nu film. Imorgon drar vi en sväng till Uppsala och fixar lite saker. Slänger upp bilder från helgen imööörn. Heippa.

AMANDA/PHOTO/ME

 
fotade med Amanda idag.(som vanligt, fniss). Gillar verkligen bilderna och här ser ni min nya frisyr också. Lite mörkare, lite kortare.
 

WEDNESDAY

Lunchat med pappa och bästa storasyster, äntligen träffat Simon, gått på efterlängtad prommis och lättat på hjärtat med fina Elina och kalasat för Hia som fyller år idag(GRATTIS!!). Tvättat som en galning har jag också.. Nu blir det filmen Lorax med älskling! 

GREAT/NIGHT

 
 
Var ju på kräftskiva igår hos Maria och David - kräftor, snack, trevligt folk, kunde inte blivit bättre! Dock blev jag trött rätt så tidigt, så höll ju inte direkt hela natten... Hoppas på kräftskiva nästa år igen nu bara!
 

 

I'M LAUGHING ALL THE WAY

Herrejessus vad trött jag är idag alltså. Låg och drog mig länge i sängen med bf, älskar sovmornar med honom. Annars så har jag inte gjort så mycket, var en sväng till Hia med girlsen och fikade(..och jagade hund...), sen har jag lagat pizzabullar-ish till middag och hör och häpna, det var gott! Nu sitter jag och gnuggar mig i ögonen och är inte sugen på att göra något alls... Tror bestämt det blir film ikväll!

AMANDA NORGAARD

source
 
HÅRET♥

LOVELY DAYS

 
1. världens bästa 2. god lunch 3. traditionell dela-på-morotskaka med jessica 4. shopping 5. finaste 6. fina inredningsbutiker
 
 
Hade två fina dagar i Sverige med mamma, småsystarna och Jessica. Shopping, mys och skratt i mängder, precis vad jag behövde!
 

RIGHTNOW

Kom just hem från Maria och David och är påväg i säng alldeles just. Imorgon drar jag till Sverige med Sofia, Cissi och mamma för lite shopping och småkusinvisit!(ÄNTLIGEN FÅR JAG TRÄFFA BÄSTA JESSICA). Kommer hem på onsdagkväll, hörs!

MCQUEEN

Dregglar sönder. Vill ha..

100/PARTY

 
Lite bilder från 100års festen för svämmisarna. Super bra väder, super bra mat och dryck och framför allt super bra sällskap ♥

MONDAYMORNING

Har haft en underbar helg med lagfest och 100års fest ute på bfs stugaEnklinge! Jobbade även sista dagen i fredags, så nu är jag ledig fram till skolan! SÅ SKÖNT. Just nu ligger jag i sängen med datorn i famnen och njuter av morgonen, lite senare ska jag till stan med mami och syskonen! TTYL

DIPDYE

source

Vill ha. Vill göra en egen. SKA göra en egen dipdye kavaj!!

PANTS

Har letat efter ett par vinröda byxor alltför länge, så nu slog jag till. Så enkelt var det.

FCUK THIS DAY

är trött och arg för att kroppen aldrig ska vara kry. Vaknade imorse med värk→hälsocentralen→urinvägsinfektion(för 100e gången dethär året!!) Man tackar för det med 2 dagar kvar på jobbet och korpmatch ikväll. FML. Inte så roligt när man inte vill röra på sig..

RSS 2.0