OSCAR2012

Hur snygg var inte Miley på Oscarsgalan 2012?

LE FRIDAY/LE PIC

Har ganska mycket den här veckan, MÅSTE plugga och har mycket att fixa inför kladdkaronkan på fredag(he-he-he), så bloggen ligger lite efter. De få gångerna jag sitter framför datorn så kollar jag antingen på VD eller checkar mailen.

MORNING!

God morgon! Började dagen 08:00 med en sväng till avancia och bättrade på brännan, första gången som jag provade på solarium. Måste ju vara fräsch till karonkan på fredag hehe. Dålig uppdatering under helgen, I know, men har varit i hammarland i princip hela helgen. I fredags var jag, Hia, Martha, Amanda och Glenn ute på krog och jag hade jätte roligt iaf, dansade hela kvällen och for hem vid stängning(ovant för mig). LOVE ME GURLS! Annars så har jag pluggat alltför lite och kollat på 3 Star Wars filmer. Mys.

PICTURES

1. karonkaskor 2. ny tröja från second hand

HAPPY THURSDAY

So far so good. Än så länge är jag på bra humör - har fixat slips med Micke till karonkan, fikat med mamma och köpt karonkaskor! Det enda negativa just nu är dethär förbannade studentpluggandet som går åt skogen. HUR KAN DET GÅ SÅ TRÖGT ATT PLUGGA??? ORKAR. INTE. Lägger ner tiden på annat istället, som att kolla på VD.. He-he. Ikväll drar vi till hammarland och kommer förmodligen vara där tills på lördag? Think so. Så om det är lite bad uppdatering på bloggen så fick nu just veta orsaken.

HAPPY THURSDAY

So far so good. Än så länge är jag på bra humör - har fixat slips med Micke till karonkan, fikat med mamma och köpa karonkaskor! Det enda negativa just nu är dethär förbannade studentpluggandet som går åt skogen. HUR KAN DET GÅ SÅ TRÖGT ATT PLUGGA??? ORKAR. INTE. Lägger ner tiden på annat istället, som att kolla på VD.. He-he. Ikväll drar vi till hammarland och kommer förmodligen vara där tills på lördag? Think so. Så om det är lite bad uppdatering på bloggen så fick nu just veta orsaken.

MILTON/RAIN/2NIGHT/ME


LIKE IT

LOVE LAZY MORNINGS. Så jäkla skönt att vakna och bara ligga kvar i sängen.. Käkade just frukost och kollar på VD just nu. Heh. Så småningom ska jag dra mig ut mot lemland! Ska hänga med småsystrarna och gosa med Milton. Ja just ja, måste ju plugga också.. Fan.

BROKEN STRINGS


fin

NOT GOOD

..och så lovar jag att det ska bli bättre uppdatering och ingenting händer? Shame on me! Första dagen på sportlovet idag då, har cyklat, kikat på second hand(kommer bild!) och gosat hemma i Lemland. Just nu är jag ensam i lägenheten då bf är på träning, tror jag ska kolla lite VD som pluggpaus. Låg och grubblade över att jag inte kommer göra något på sportlovet, men så slog det mig att jag faktiskt har saker inplanerade varje dag till och med torsdag - sen börjar hundvaktandet i helgen. Kommer förmodligen vara i hammarland när vi ska vara hundvakt, OM det inte är så att någon vill ha med mig på något roligt? Förslag?

AMAZE/BEAUTY


GHOST PROTOCOL

Har varit lite off med bloggandet, men har inte suttit så mycket framför daton. I fredags hade jag grabbkväll, jag + boysen käkade på park och goofade sen runt på park spa. Hade en riktigt dålig dag och var på pisshumör, men som tur var så ändrades det så fort vi kom till park. Sköna snubbar jag hänger med alltså. Igår jobbade jag, for och irrade runt på kantarellen(hittar ingenting där längre..) och åt sen vår super goda wook som vi lagade. Efter maten bar det o till Erre följt av bio med Anton, Leo, Erre och Mysan. Mission Impossible var faktiskt ganska bra! Idag börjar jag jobba 12.00 och ikväll blir det middag hemma i Lemland♥. Söndagstradition helt enkelt.

THIS FEELING

Lovely friday. Har just käkat frukost och sitter framför VD.. Skräll. Såg FAKTISKT inte ett enda avsnitt igår, duktig jag är va? Anyway, är egentligen ledig idag men har psykologi prep halv 12 så ska väl hasa mig iväg till skolan då. Efter det blir det en sväng hem till Lemland, känns välbehövligt just nu kan jag säga. Vet inte ännu hur kvällen blir, har ytterst lite inplanerat. Jobbar hela helgen så ska iallafall vara nykter, kanske jag ska vara lite badass och fara ut på krog ikväll? Är sugen på att dansa.

THE HAIR

Efter karonkan så ska jag nog göra ett besök till frissan och klippa en längre page. Tror jag.

GAME ON

via Anna

VALENTINE'S DAY


HAPPY MONDAY!

Måndag. Väldigt kort skoldag och väldigt mycket TVD tittande.. HO-HO säger jag bara. Kom iallafall just hem från att ha käkat middag med Erre Havtorn(första gången jag åt där heh) och snackat en massamassa så nu känns det super! Bf är på träning så jag ska fortsätta nörda serietittande. Le like it.

PICS

1. nytt skal 2. details 3. morgon 4. fredag

BEBEBE

Sitter och kollar på VD med en sovande bebis i famnen. MYSIGT ELLER?? Tror bf ska få spela lite NHL med henne så jag kan göra lite stuff. Framtidsprövning mån tro?

GIVE ME THOSE DETAILS

source

MORNING?

studentskrivaroutfit

Hade en nykter men ändå trevlig kväll igår! Började förfesta ensam med mjukiskläder, lockigt hår och somersbyn i handen tills Amanda och Erre kom. Fina tjejer dom där. Insåg sen att jag inte var sugen på att dricka så det blev en hel del skitsnack innan jag och Erre for mot le krog. Mår som en prinsessa idag och har hunnit med lite morgonträning och ätit äggbreaky♥. Om en stund ska jag hämta bf från sin träning och sen fara till stan och göra ärenden, handla och köpa lösgodis till ikväll. Vi ska förresten vara barnvakt till finaste bebisen som ska övernatta hos oss i lägenheten. VARNING, KOMMER HA BEBISFEBER EFTER IKVÄLL!!

SEEING 2

Just skrivit studentprov och känner mig tröttare än tröttast. DAMN. Ska kika VD och sova tills middagen och sen reloada för en bra kväll. Hoppas jag.

THURSDAY

Hello! Dagen har bestått av av och ann körande till skolan, fika med mina älskade vänner, fynda på rea och ytterst lite plugg inför studenten imorgon. Morr. Orkar inte skriva, men ska tammetusan ta mig igenom de där 6 timmarna och sen har grymt roligt på kvällen. Deal? Deal!! Nu blir det royal och VD.(Jaaa jaaa Martha jag har också blivit en serienörd nu...)

2/MY DAY

1. finisar 2. ny tröja



H&M CAP

Tips! Älskar de här kepsarna från H&M. Sitter själv och väntar på att den svarta ska dimpa ner i postlådan!

TODAY


1. Sovmorgon♥ 2. moi 3. VD♥ 4. försök till svenska plugg

RUSHING AWAY

kom just hem och satte mig direkt framför datorn och startade VD. Känner hur beroendet börjar komma fram!! Hade kort "skoldag" och måste försöka plugga lite svenska ikväll.. Får se hur det går, ska iallafall cykla lite och fara på middag hem till Lemland♥. Var ju en sväng till stan och fyndade ytterst lite, en tröja och kofta från second hand. Gör en bättre runda på stan imorgon då jag har ännu mera tid! Nu ska jag fortsätta kolla på VD och drömma mig bort.

VAMPIRE DIARIES

Har börjat kolla på Vampire Diaries från början(kollade typ från mitten av serien förut he he) och smälter redan efter 13 minuter. Känner att jag kommer fastna i serieträsket som alla andra. I don't mind.

08:49

Godmorgon peeps! Steg just upp och ska snart laga mig en brakfrukost följt av soffhäng med svenska plugg i högsta hugg(kommer förmodligen ligga med boken öppen och göra annat..). Vad 17 ska man egetligen plugga på till studenten på fredag?? Anyway, är egentligen ledig på onsdagar nu men ska till skolan kl 13:00 idag och ha psykologi preptimme och sen få ut prov. Skönt! Tror jag ska fara lite tidigare till stan och se om jag kan fynda något fint. ÄR FORTFARANDE PÅ JAKT EFTER DET PERFEKTA IPHONESKALET!

INSPIRATION 1.0


THE MOTIVATION IS LOST

1. details 2. älsklingsskor 3. utsikt 4. prottemiddag

Hej alla fina! Är verkligen jätte trött just nu och kämpar in i det sista med pluggandet inför imorgon, har sista provet då. Typiskt att det ska vara religionsprov.. Känns som att jag kan nada eftersom jag har lagt ner pluggandet på andra ämnen och ja, sista provet får ta stryk helt enkelt. Hade matteprov idag också och det gick åt skogen som vanligt! Love school at the moment. Btw, från och med imorgon blir det bättre uppdatering! *JAAAAA*

CALL IT YOUR SATURDAY

Jobb 10.00-15.00. Handlat mat med bf. Fryst för mycket. Söker fortfarande efter det perfekta Iphone skalet. Ska snart ta en sväng på cykeln. Hoppas middagen blir bra. Försöker bli lika inspirerad som jag var förut. Vill göra kreativa saker. Borde köpa material till mina idéer. Måste plugga. Måste plugga. Måste plugga.. Lite tankar som snurrar runt i huvudet idag! Nu ska jag ta ett pluggryck innan maten ska lagas. Trevlig lördag på er!

LEIGHTON MEESTER/GLAMOUR RUSSIA


I'M STARTING TO GET TIRED

Hej hörrni! Det har varit en rätt så slö dag idag, har skrivit prov, haft en mattelektion(där vi inte gjorde någonting) och ätit middag i hammarland. Känner mig slö ikväll men det gör inget, ska jobba imorgon så det blir ingen utgång för mig(pengarpengarpengarpengar). Har två prov kvar och är JÄTTE trött på att plugga just nu. Hade tänkt plugga idag men det sket sig totalt då jag var för trött.. Anyway, nu är iallafall Leo, Victor och Rikard här i lägenheten och vi sitter och snackar skit. Skönt. Orkar förresten inte skriva när jag tränar eftersom jag i princip tränar varje dag.. Så nu vet ni det!

UPDATE: okej, nu kom Danne, Erik och Christoffer också!

IT'S MY BIRTHDAY


..och så fyllde man den fabulösa åldern 19. som att fylla 17, ungefär. Nåväl, BARA ett år kvar till 20 då! Kommer spendera min födelsedag med massa plugg, inte så roligt men jag har inget val. Tröstar mig själv med lite shopping(bilden), fick pengar att beställa kläder för i födelsedagspresent. ME LIKEY. Verkar förresten som att jag kirrade hem den sista väskan(bilden; engelskt alfabete=finns inte ä, så det blev bag ist) och jumpsuiten när dom inte finns kvar på hemsidan längre. Nu ska jag göra ett litet pluggryck innan jag hämtar bf och far och köper naturgodis(läs: plugg-godis)

LOVE



Det är helt otroligt hur mycket man egentligen kan tycka om en människa, inte sant? Jag är så otroligt tacksam för att få ha en sån underbar pojkvän som får mig att må så bra. It's the real deal om man säger så. 
I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you.

DRESS


En väldigt dålig bild tagen med mobilen lite sådär hastigt i sovrumspegeln. Vill visa hela klänningen för jag tycker om den så mycket, men vill egentligen vänta! Bara en månad kvar till karonkan, längtar!

RSS 2.0