WEEKEND/6/LOVE

1. släktkalas för älskling som fyllde år igår 2. andra tatueringen 3. utgång/finis amanda 4. joggingtur i regnet 5. guldbröllopsmiddag för mormor&morfar 6. le me

OH SUNNY, SUNNY DAY

JAG ÄR LEDIG OCH DET ÄR PANGVÄGER UTE!! ME GUSTA MUCHO. Gjorde lite ärenden på förmiddagen och var sen ute och gick i solen i 40 min! Helt underbart. Nu ska jag just iväg till stan på lite fler ärenden och ikväll ska vi ut på släktkalas till hland, trevligt värre. Vad som händer sen får jag se, lite häng med kåmpizarna skulle sitta fint.

FASHION/AGAINST/AIDS


Dendär bikinin skulle ha suttit fint, men det fick bli en kjol istället!

CAP/BLACKNWHITEOUTOFTHECOMFORTZONE


LIFE/NOTIME

Jobbar, tränar, hänger, jobbar, tränar, hänger, chillar, utgång, jobbar... Sådär ser mitt liv ut just nu! Ungefär. Ibland förjävla tråkigt och ibland förjävla roligt. Kul att se att så många hänger med mig även fast jag är asdålig på att uppdatera just nu. Förlåtpuss.

H&M/SOON TO BE MINE


2/PICS

1. nya skorna♥ 2. finaste tessi

Happy saturday! Grymt skönt med helg efter en hel jobbvecka. Igår var vi på kalas till Tessi och Kim och åt omnomnom saker och senare på kvällen blev det en liten tjejutgång(nyktert, javisst!), trevligt värre! Idag har jag hunnit med träning, städning och sitter just nu och käkar frukost framför TVD. Snart blir det att kika på Skrubbsår! Take care.

WORKIT/LOVEITDRESS/2 JUNE

Studentklänning från topshop. Enkel men ändå fin! Håller tummarna för att den passar.

#7


LAZY

Hola todos! Skönt med påsklov, inte sant? Sure, jag har ändå ingen skola, men skönt att vara lite ledig från jobb(hehe har bara jobbat en vecka typ..). I torsdags bjöd jag tjejerna på lite påskmiddagförfest i lägenheten innan det bar av till arken(fan vad skönt att kunna säga så igen). Kvällen vart riktigt lyckad, älskar tjejförfester!! Annars så har jag i princip bara sovit och vilat, har mått lite konstigt?? Igår hade jag det mysigt i Lemland, åt sushi med mamma och pappa, busade med Milton och spelade spel med mami och Sofia! Lyckades även med att göra illa foten, klantarsle.. Anyway, är ensam i lägenheten nu och ska just gå ut och gå med invalidfoten. Ikväll är det påskmiddag i Lemland som gäller!
Ps. beställde min studentklänning igår(!!!!). Kommer bild ikväll!

LINDA/FELICIA/NELLY

Beställde hem dem här skorna från Nelly igår.. för 30 EURO SAMMANLAGT!! Vilken bra deal va? *LYCKLIG*

LIFEONSUNDAYSEn inspirerande blogg fullproppad med fina fotografier som jag brukar läsa på jobbet. Gör er själva en tjänst och kika in på lifeonsundays.

IT KINDA SUCKS

Fick världens inspokick i klädesväg häromdagen. Sen slog det mig att jag förmodligen kommer jobba mån-fre fram till sommaren = jobbtröja och byxor kommer min vardagsoutfit bestå av. Lite trist sådär. När man för en gångs skull blir inspirerad. Den ENDA orsaken till att jag skulle kunna gå i skola igen är nog för att få klä på sig lite vettigare kläder än jobbkläder..

GOOD THINGS


RSS 2.0