POLAR

 
Finally. Beställde denna pulsklocka idag!

TODAY

Gick upp tidigt imorse, lagade mysfrukost och började plugga direkt. Uppsatsen ska vara klar på fredag, men satsar på att ta sommarlov imorgon! Annars så har jag varit ute på en joggingtur med hunden(blev så jäkla glad då det visade sig att alla konditionspass har gett resultat, woho!!!), sen tittade ju solen tack gode gud fram till slut så jag satte mig ute i solen och pluggade i några timmar. Att vi sen käkade grillat till middag gjorde ju saken inte värre precis, mätt och belåten och glad på livet! Ett plus i kanten var ju att jag fick gosa med valp och kattunge också. 

HOME!

 
HEMMA!! Känns helt underbart(minus hemtentan som jag är fast med till fredag..............)

FIRSTYEARINUPPSALA

KAN INTE FATTA att jag ska flytta hem på måndag?(om jag hinner med båten efter tentan, stress stress....). Så kul som jag har haft här så tror jag inte att utbildningen kommer vara så jobbig, klapp på axeln Uppsala!


Jag var så himla nervös inför insparken men FY SJUTTON vad roligt jag hade!! Hade ett sånt himla bra insparkslag och bästa faddrarna! Oh ah Star Wars jag sa oh ah Star Wars!
 
Allt pluggande, arbetslagsmöten, söndagsplugg på Blåsenhus, roligaste engelska kursen ever, Säljöhat...
 
Fest hit och fest dit HOOHOO.. Måste ju faktiskt erkänna att det blev en hel del första terminen iaf(den här terminen, dvs andra, har det knappt blivit någonting..) MEN jäklar vad kul jag har haft och vilka random människor man har träffat ute på nationerna
 
Sist men inte minst nyfunna vänner -  har hittat några guldklimpar här Uppsala!
 
 
 

RSS 2.0