RIGHTNOW

Det är onsdag kväll och jag är ledig fram till måndag! Måndag, tisdag och idag har jag varit på litteraturföreläsningar, tränat och tvättat. Imorgon ska jag tvätta igen, renskriva tre föreläsningar och fara på mitt favorit spinningpass! Längtar mest till fredag, då kommer mamma och småsyrrorna hit och stannar till söndag. WIE ska bli så roligt - shopping och kvalitetstid när den är som bäst! Är bokad på spinning kl 07:15, så det blir upp och köra järnet innan dom kommer hit. Nu ska jag fortsätta renskriva och sedan mysa med bästa

THISDAY


1. så fint linne jag unnade mig idag 2. underbara höst i uppsala 3. vegetarisk fajitas till middag
 
Har haft en super härlig dag! Började dagen med storfrulle innan vi gick in till stan och strosade runt och njöt av det varma(!!) vädret. Eftersom jag försöker vara mer ekonomisk i år så tänkte jag inte shoppa något men unnade mig ändå ett linne, lite nytt smink och nytt proteinpulver såhär efter att ha slitit med tentapluggandet! Prövade ju såklart mer kläder än ett linne, men var klok nog och sa nej till mig själv eftersom det kändes onödigt att bränna pengar, har för en gångs skull inte shoppat på flera månader(lääänge sen jag sa så..) men kände att jag för sjutton måste få unna mig liiiiite efter tentan.. right? Efter några timmar på stan gick vi hem igen och bytta om till prommiskläder, klart man vill ta vara på det fina vädret med en promenad! Mot middagstid kockade Jessica ihop vegetarisk fajitas medans jag lagade mina raw kokosbollar. Efter förra meningen så kan man ju kanske räkna ut att vi har suttit i matkoma och kollat på film resten av kvällen... Jessica ligger dock och snackar bredvid mig på soffan nu när jag skriver det här, så jag ska väl börja röra mig mot sängen jag med!
 

LOVELY


Sitter i soffan och njuuuuuuter av att inte behöva plugga i helgen!!
 
Tentan är över, gympasset är klart, det är fredag och Jessica anländer om någon timme. Älskar denna fredag?!
 

BEFORETHECHAOS

Hade en underbar vecka(!!) hemma på kobben. Jobbade lördag, hade kvalitetstid med familjen, kompisprommisx2 och resten av tiden(nästan all tid jag hade...) spenderade jag med skolböckerna eftersom jag har tenta imorgon. Tenta. Imorgon. Kul? Nja. Just nu känns det sådär inför tentan, har skrivit ut två exempeltentor som jag ska göra ikväll för att se om jag har snappat upp någonting iaf.. Ska ta en pluggpaus senare och dra på spinning för att få tankarna på annat än plugg. Iställer för tentafest imorgon så belönar jag mig med en helg med Jessica som kommer hit fre-sön! LÄNGTAR SÅ GALET efter henne. Underbara, bästa vän! 

RSS 2.0