9to5Chic




Ett ord: inspiration. 9to5Chic


DEPEND



Har velat ha ett silvrigt/metallic nagellack länge och fyndade Depend 223 förra veckan. Heltäckande, metallic, silvrigt och skitsnyggt. Precis det jag letade efter!

COME AND HANG WITH ME

Kände just ett litet "lyckorus". Älskar min pojkvän över allt annat, min familj är underbar(JAA FAMILJEN, NI LÄSER RÄTT) och mina vänner är världens bästa. Min ångest för framtiden börjar lugna ner sig, jag har flera saker att se fram emot och nu för tillfället är jag glad. (Kommer väl förmodligen sitta och sura om nån timme och vara bitter och inåtvänd..) men nu känns allt bra. Bra feelis helt enkelt hörrni!


2 COOl 4 SCHOOL

Håltimme. Sitter och kikar på Idol och X-Factor. Varför är man inte talangfull? Va? Vaaa? Lite synd faktist. Annars kanske man skulle kunna bli något i livet hehe. Har svenska och teater kvar, tråkigt VS. roligt så det jämnar ut sig. Vet inte varför, men har blivit jätte inspirerad nu på senaste tiden? Har egentligen massor jag skulle kunna skriva om.. Återstår att se!

SATURDAY 3





Lite dålig uppdatering under helgen men har knappt varit hemma. Igår var det lite förfest hos Mysan med fina flickor och mammisarna ♥ Sen bar det av till Arken en sväng och till slut befann vi oss på Kinos dansgolv och dansade tills fötterna gav upp. Med andra ord så var det en riktigt trevlig kväll med världens finaste friends. Nu taggar vi för Haunted Halloween nästa fredag och HALLOWEEN MIDDAG HOS AMANDA, OFC!

CLOSED


Skulle kunna gå runt och mysa i den där. whowhatwear

@ WORK





Jobbar 10.00-15.00. Älskar att sitta och kolla på sidan för veckans inspiration och ordspråk. Kanske man borde ta till sig lite kloka råd och få lite mer förnuft i skallen. heh.

YESTERDAY I WORE THIS



lite halvkass redigering, men är man no0b så är man.

NOW I'VE TRIED

Teater och RML stod på schemat idag. Teater= teori och RML= aj. Fast lite skönt var det ju ändå. For sen in till stan och mötte upp mamma, har alla halloween saker fixade nu(lite saker ska sys bara). HAPPYFACE. Åt lunch och fikade, mysigt♥. Nu ska jag ta det lugnt och vänta på att mamma kommer hem så att vi(läs:mamma) kan färga barret. Toodles!

WHY INTERNET, WHY?

Förstår inte varför mitt internet fuckar ur hela tiden.. Har lånat min systers dator(varför fan funkar hennes internet men inte mitt?!) och får väl lägga upp bild imorgon på min fina, stickiga tröja jag hade idag.. Har varit hos finaste kusinerna ikväll och druckit kaffe, ätit LCHF muffins, snackat skit och myst med tända ljus. PUSSPUSS NUMELINS FAMILJEN♥. Oh well, nu gos, mys och pussar. Hejsvejs.

'MODEKUNGEN'



NEWSPAPER





Skrev ju tidigare att min kompiz Amanda fotade mig till tidningen - voilá. Lite kul faktist! Sitter just nu och väntar på att One Tree Hill ska börja, har teater och RML imorgon så har inte precis några läxor. SKÖÖÖNT. Slutar tidigt imorgon så ska gå på stan med mamma och fixa lite till Halloween och sen färga håret, tur att man har en så snäll mamma som orkar göra det. Ikväll ska jag och BF vara hundvakt till Milton, tror vi ska fara en sväng till mina kusiner och gosa lite också! Cya.

INSPO/BLACK&WHITE




F...U

Blev just väldigt irriterad. Överaktiv hundvalp som inte lyder, gnälliga småsyskon, jobbigt sår på fingret och såg att en av hårfärgerna jag fått hem är fel, så jag måste byta imorgon. Thank God att mamma just kom hem med sushi. Tänker äta för mig själv i frustration. Typ nu.

TODAY I'M WEARING THIS





FRESCH

Hola todos! Kom just hem, slutade 12.50 men gick lite på stan efteråt och gjorde ärenden. Tror jag just ska kika runt lite och försöka mig på olika tutorials till halloween, don't wanna look stupid you know. Har förresten världens konstigaste träningsvärk, frågor på den? SKÖNT att veta att det går framåt iallafall! Ska försöka övertala min underbara mami att färga mitt hår ikväll.. Tror jag kommer få ett nej. Pappa skulle annars ha gjort det om han var hemma, han for nämligen iväg på Whiskeyresa idag. OKEJ NÄÄÄ, han skulle inte ha gjort. Bara skojar lite. Jag skulle inte vilja utsätt mitt hår för det, sorry paps. Less talking and more action, tänker gå och göra..nått.. nu.

TO LOVE SOMEBODY



Den finaste som finns.

INSPO/NAILS





BACK YET?

Bodybalance och svenska. Slutade 10.55. Helt okej! Tänker sitta i nån timme, bara ta det lugnt, surfa runt och få inspiration till en liten hemlis *fnissar*. I'm not telling yet! Okej, ska bara göra en finska läxa först. Sen börjar chillandet.

OLIVIA PALERMO/HOW NICE?




AT SCHOOL

Sitter i skolan och har håltimme. Har skrivit på en åh-vad-roligt-att-göra uppgift i svenskan och har lektion om 15 min då vi ska fortsätta. Sounds fun right? Tror det är första gången jag har lyssnat på musik på en håltimme, har suttit och lyssnat på McFly och varit nostalgisk. Var helt dökär i det bandet för nått år sen. Har skivor, t-shirts och massa bilder kvar i min McFly-låda ännu haha. När jag fyllde 18 bestämde jag mig dock för att vara en stor flicka och tog ner alla affischer jag hade i mitt rum(hade över 20 st bilder på garderoben he-he-he). Svenska och teater kvar nu. Sen slutar jag!

INSPO/ORANGE




1+2. lefashionimage.blogspot.com 3. unknown

JA tack.

FRIDAY NIGHT PICTURES







I AM TIRED

Skulle inte jobba idag iallafall = utgång igår. Kul hade jag och vi dansade som tokar haha. Fun fun. Idag har jag varit på hockey, lagat nachos till middag och varit hundvakt. Tur att jag fick fint sällskap av älskling. Mamma och pappa kom just hem så nu ska vi stupa i säng! Talk 2 U 2morrow(om några timmar då alltså?)

IMFANCY.BLOGG.SE



source: imfancy

Vitt, orange, guld. Så jäkla snygg brud med så jäkla snygg stil.

TODAY I'M WEARING THIS




ÄLSKAR FREDAGAR!(vem gör inte det?) Men mest för att jag börjar 08.00 och har teater, sen har jag gymnastik och slutar 10.55.. VARJE FREDAG den här perioden♥ Hade bodypump idag och hoohoo någon kommer inte kunna gå imorgon.. Får sitta hela tiden på jobbet då! heh. Är på bra humör och känner att jag kommer hinna göra det saker jag vill idag nu när jag slutat tidigt. Effin awesome.

INSPO


1.thehautepursuit 2.unknown

DUNNO

Helt okej skoldag idag. Fick träffa fina delfinia(=Martha. Kommer aldrig sluta säga det hehe) som har varit bortrest på höstlovet. Slutade 20 över 2 och gick sen ner på stan med Hia(som förresten har blivit vald till en av de tio luciakandidaterna i Finland, hur kul?!) Nu sitter jag och gör ingenting. Borde ta tag i lite läxor men orkar inte just nu. Tror jag ska vara nostalgisk och se på One Tree Hill istället!

MY FRIENDLY FRIEND

Amanda är en av mina bästa vänner som jag har känt sen flera flera år tillbaka. Jag tycker att hon är awesome på att fota(och redigera and so on) och hon har bland annat knäppt dom här bilderna ovanför. Brukar inte göra reklam via bloggen men satt just och tänkte på dagens lilla photoshoot (hihi) och hur duktig hon är. Så kika in på hennes blogg och FOTOBLOGG. HEJ MANDIS OM DU LÄSER DET HÄR! Mandis.. *fniss*

BRAID



INSPO




TODAY I'M WEARING THIS




fotografering #2 idag. Kom just hem. Ska cykla nu.

'MODEKUNGEN'


Vill ha en ny jacka sooo bad.

I GOT MY NEW SHOES ON



Nya skor,

Älskar tisdagar, har skola 08.00-10.55! Alltså två timmar. Gymnastik och svenska. Hur gött är inte det? Stannade dock i stan och agerade modell för bästa Amanda till tidningen. Faaancy. Hängde lite med henne sen och pratade om ett projekt hon ska ha. HEMLIGT hehe. Köpte även ett par nya skor och ett halsband. Har kikat på liknande skor ett tag och nu köpte jag äntligen såna! Finemang hörrni!


KNITTED


Om det nu ska regna, blåsa och vara kallt ute hela tiden så vill jag väldigt gärna ha något varmt som jag kan gå runt och mysa i. Någon av dom här kanske? Ja tack.

IN THE DARK



Skön låt.

WHAT ARE YOU DOIN?

Trött chey #1 idag. Världens kramp i natt, frågor på den? Vart ingen skola så har legat och vilat istället. Kikat igenom massa inspirations bilder och kollat på för mycket kläder jag vill ha. Ska inte beställa någonting, that's for sure. Har märkt att jag i princip bara lagt upp inlägg om kläder? Whatever, vad skulle det göra. KANSKE JAG SLÅR IGENOM SOM VÄRLDENS GRYMMASTE MODEBLOGGARE? WHO KNOWS? Haha näärå. Blablabla bara babblar om onödigt strunt. Ska göra ett inlägg om kläder istället *fniss*.

DETAILS/GLITTER



I WANT/HM



AT ONCE


världens höstigaste tröja

Hola todos! Kom just in från stallet(haha NEJ har inte ridit, har sällskapat Maria) och sitter nu och käkar torkade blåbär. Yum yum. Vart en nykter utgång igår med tjejjorna, skönt att vakna pigg idag! Har lite planer ikväll, ska överraska min bf. Lovely! Next up: träningscykeln.

ANYTHING I WANT

Är jätte stressad men ändå sitter jag här vid datorn. MOVE YOUR ASS LINA!! Har jobbat 10.00-15.00, kom just ur duschen och måste fixa mig nunununu. Kvällens planer är lite suddiga ännu, utgång - inte utgång? Köra - inte köra? What to do, what to do.. NÅGON ANNAN SOM SKA UT? VAD GÖR ALLA IKVÄLL? Help me.

3 MISS SELFRIDGE

Åhåhåh. Vill ha.

WHITE



Milton ligger på mattan och snarkar, vi ska alldeles just fara till staden och göra lite ärenden!

FRIDAY MORNING

Känslan av att få sova länge på morgonen, aahh underbart. Hade tänkt fara ut på en länk nu på morgonen men som vanligt är det för kallt ute. Usch, vill ha sommar året om. Skulle egentligen inte orka göra någonting idag, men vill inte slänga bort höstlovet helt. Tror det blir en sväng till staden med mamma och systrarna. Mysigt!
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och gosa med valpen!

TIRED

Känns som om någon just slog mig i huvudet - TRÖTT. Är på lite halvt dåligt humör och har sjukt ont i axlarna efter kettlebells passet igår. Tror min kropp är rätt så trött eftersom jag har tränat ganska mycket de senaste dagarna. Jag ska nog ligga i sängen resten av kvällen och sova på min pojkväns axel. Japp - det ska jag göra.

NOWHERE/THE WHITE 1 ON THE LEFT


OLSEN


SPRING/COLOUR


Den här landade i postlådan idag. Äntligen säger jag, har väntat i över en månad!

Something new, but old

Istället för att ha en lång och jobbig bloggadress så byter jag nu till BARA sweetlittlekisses(var har jag ens fått det ifrån?) Kommer blogga och skriva på som vanligt här, byter inte "riktning" or what so ever och behåller även samma design. Byter helt enkelt för att jag är trött på den oändliga adressen. Better huh?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0