MISSGUIDED/SOON TO BE MINE

(förlåt för fult kollage, är inte så hightech av mig) Klickade just hem 3 tröjor och en kjol från Missguided, livet är gött när man får lön!

SOON, VERY SOON

Onsdag, torsdag och fredag kvar på jobb. Sen slutar jag jobba för sommaren så jag hinner umgås med vänner och familj innan vi flyttar till Uppsala! Tjohej!

TOPSHOP

 
Hohohoho vill ha

SATURDAY/SUNDAY

1. Hundra minuter!! 2. Bf 3.  Minigolf med Anton, Maria, David, Celine, Malin och Macke igår

LAST/WEEKEND

Och så var Rockoff över! I fredags var vi tjejer bjudna på middag till Ingves herself, åt super god mat, skrattade(allas älskade, skrattandes Hia) och ljög i vinkällaren haha.. Senare mot kvällen for vi till stan och dansade så svetten rann till Adrian Lux som var så jäääääääääkla grym. Återupplevde Summerburst en aning, kan man säga! Jag höll mig dock nykter hela fredagen och jobbade sen 12-14(ha ha) på lördagen. Var super taggad för lördag med 100 minuter hos Thomas och sen dans till Mange Makers, såklart!! Imorse vaknade jag upp och vad glad över att vi for hem så tidigt igår, dvs lite över 1. Nu vankas det film och muminläsk!

PERFFECTION/FAB

 
Helt jävla stunning!!

WEEKEND

 

PICS/WEEKEND

1. pappa och milton 2. sofia 3. utgång med tjejerna 4. Rebecca&Fiona♥ 5. ego 6. middag på Rockoff 7. my love 8. chokladpannacotta på Rockoff
 
 

WHYOHWHY

KAN INTE BESKRIVA hur tråkigt det är att komma hem från jobbet och mötas av kaos, tvätt, damm.. Vad har hänt med mamma Lina som alltid ska ha det städat och fint hemma? Tror bestämt att det är dags för lite cleantervention..

H&M

Vill ha någon av dessa linnen. 39.95€ från H&M. 

FRIDAY/ROCKOFF

Super bra dag+kväll igår. Båttur med pappa, Sofia och Milton. Solning x antal timmar. Quality time med syster. Tacos hos Hia med tjejerna. Klädselpanik för kvällen. Dans till grymma Rebecca&Fiona som var så jävla bra och så jävla snygga så man dog. Avslut på kvällen på Kino med Alex Moreno som DJ och dans tills svetten rann. Helt jäkla okej kväll alltså!

2/DETAILS


FMLFMLFML

Har haft några crappy dagar, i söndags natt kraschade min rygg och jag spenderade natten på akuten, fick smärtstillande och röntgades på morgonen. "Kramper i musklerna i ryggen"-ish är det jag har. Så är sjukskriven, äter varningstrianglarmediciner(som gör en jääävligt trött kan jag säga) och försöker ligga stilla så mycket det går. Så nu vet ni varför det går segt här!

SUNDAY/RAINDAY

Perfekt söndagsväder. ÖSREGN när det är som bäst alltså. Tänker krypa upp i soffan med bästa och kolla på film. Och vara ängslig för att min rygg tar kål på mig... Önskar jag hade choklad hemma så jag skulle kunna tröstäta lite. Men icke.

2/FRIENDS

1. fina amanda 2. fina vänner
 

Har hittills haft en bra helg med tjejmiddag, tjejutgång, träning, lunch på stan och filmmys. Snart blir det en sväng till lemland på fika och sen senare middag i hammarland! Nu ska jag lura på en liten grej som jag kanske revealar någon gång... *hemlig*

THEDAYAFTER

Hade super trevligt igår! Började med att käka med tjejerna garden(åt världens godaste scampisallad!!),drack lite drinkar, skrattade och snackade om allt möjligt innan vi sen drog till KINO. Även fast arken är #1 så måste jag erkänna att jag nog har saknat Kino lite.. Speciellt dansgolvet, love it! 
Idag å andra sidan är jag lite trött HEHE.. Ska just dra iväg till stan och äta lunch med Maria och David och så ska lite ärenden göras!

21ARRONDISSEMENT

source: 21arrondissement
 
Blev mitt i allt sugen på kort hår, stora halsdukar, päls och runda bågar.
 

IT'SFRIDAYFRIDAY

Ska just iväg på jobb! Har varit helt död varje morgon den här veckan, men idag vände det! Vaknade halv 8 och var pigg, så det blev en morgoncykeltur i vardagsrummet. Skön start på dagen va? Är på hyffsat bra humör också, kanske för att det är fredag och det vankas middag och utgång med tjejerna? I do believe so.

PATTERN

Vill ha mönstrade byxor i mängder. Dessa 3 från H&M.

THANKYOULORD

Jo tack, livet är lite bättre idag. Varför? Jo FÖR JAG OCH BF HAR KOMMIT IN PÅ VÅRA SKOLOR OCH DRAR TILL UPPSALA I HÖST!!!
 
PS. Någon som vet om en lägenhet/bostad för två - HOJTA TILL!
 

FCUKIT

Nog är det väl fan vad livet kan kännas pissigt ibland. Är så trött på att vara neggolina.

H&M

Har en tendens att beställa kläder när det är lite kunder på jobbet. Idag var en sån dag.

WEDNESDAY

Är på jobb idag. Som alla andra dagar! Jobbar cirkus 3 veckor till och sen är jag ledig ända tills vi flyttar till sverige och pluggar. OM vi kommer in vill säga. Återstår att se imorgon beskedet kommer. Fan vad jobbigt. *håller alla tummar och tår*

STELLA/EM

Vill ha den här fantastiska stolen. I vitt läder. Är pippi på vitt just nu. Och inredningsprylar. Det blir så när man jobbar i en möbel/inredningsbutik I guess..
 

MOI/DAY

 
 
Jobbat och varit på middag/kalas till Mathias som fyller 20 år idag - GRATTIS GULLEMATHIS!!

SUNDAY/FUNDAY

och så var helgen snart över. Igår var det full fart på jobbet, champagneparty med dresscode:white vid arkens poolbar med brudarna och utgång på det - alltså var det en riktigt bra lördag! Idag vaknade vi vid 12tiden och slängde i oss frukost innan vi for ut till Leklandet i eckeröhallen haha. Blev ett litet barn på nytt, men inte gör det mig något! Annars har det inte hänt så mycket idag, for till Lemland på middag(mammas smörsteka abbore♥) och ska snart se på film och lata oss! Skönt må jag säga.

3/TODAY

1+2. nya koftan från modehuset alice 3. dagens looooook

FRIDAY

Har varit ledig idag och HUR skönt har inte det varit? Gick(ensam) till nabben och solade sisådär en timme och for sen med min älsklings Martha till stan och lunchade på bagarstugan. Efteråt gick vi på hitta-vita-kläder jakt tills på lördag, då vi ska på champagneparty till Arken woop woop! Nu ska jag fixa mig färdigt för att sen fara till arken garden och käka med grabbarn. Älskade fredag.

LOOKATMEI'MSPARKLIN

1. finaste lillasyster 2. dunderdansshow!
 
Bra dag på jobbet idag, börjar verkligen se hur mycket jag har utvecklats och förbättrat mig! *NÖÖÖÖÖJD*. Kan ju berätta att jag hade säljarrekord och sålde mest av alla på jobbet igår - awesome! Självförtroendet får en extra kick alltså. Annars så har jag varit på dunderdansarnas show ikväll och kollat när fina kusin Nadja och älskade lillasyster Cissi dansade, är så stolt! Så himla duktiga var dom. Nu ska jag gå och slagga, ska försöka mig upp på morgonjogg imorgon(läs:kommer sova istället)

DAILY/WISDOM


H&M/PASTEL

 

FTHISDAY

Bra helg. Dålig dag idag. Tänker dra till lemland och kramas med mamma. Hejdå

RSS 2.0