HOME

HEMMA PÅ ÅLAND!!!! FETT NAAJS

VFU

Och varför steg jag upp 05:30 imorse? Jo, för att fara på min första VFU!! Har praktik i Storvreta, var fett nervös inför transporten dit(eftersom jag typ aldrig åkt tåg själv heehee..), men det var ju inget att oroa sig över! 8 min med tåg och sen typ 5 min gångavstånd till skolan. Känner verkligen att detta är yrket för mig.. ÄLSKAR BARN!!

GOOD WEEKEND

bilder från helgen. 1 Stina och jag 2. birthdaykid Isabelle 3. bakisplättar

FRIDAY

Skrev tenta idag. Satt typ i 4 timmar? Gick väl sådär, hoppas på godkänt iallafall. Annars så taggar jag för kvällen, tentafestande+firande av Isabelle hemma hos birthdaykid herself! Kommer bli kanooonkul. Dock läser jag att alla börjar få jullov... VILL OCKSÅ FARA HEM!!! Känns fett ovärt att ha praktik 3 dagar-jullov-11 dagar praktik... Aja, ska bli spännande!

FCUK

..som motsats till förra inlägget så har jag haft en riktigt dålig dag idag. Trött, hängig och humöret i botten. HATAR MÅNDAGSÅNGEST SÅ JIDDRANS HÅRT.

GOOD/DAY

1. gym 2. fina Isabelle på Ikea 3. krukor+blommor som fick komma med hem
 
har haft en bra ledig dag idag! For till gymmet och gymmade, gick sen på boxpass med Maria och drog sen till Ikea med Isabelle och Maria och käkade lunch samt kikade på lite saker som ska köpas, ääälskar inredning!! 
 

FINALLY

...ja det tog ju bara någon månad att fixa internet "på riktigt" hem till lägenheten... Så nu funkar det ÄNTLIGEN till telefonen också. THANK U GOD(aka bredbandsbolaget)

HOME


 
har haft en helt underbar helg hemma med massa massa mys med familjen. Kunde inte ha varit bättre!

RSS 2.0