BREAKY

 
Godaste frukosten ever. Äppel stekt i kanel och vaniljyoghurt. YUMM-O

SHOPPING

Lite vårfint som fick följa med hem från shoppingen igår!

LOVED THIS DAY

1. nya skor 2. bästa 3. middag 4. le me
 
Hade en super bra dag med Jessica igår! Åt godaste salladen till lunch, började shoppingrundan #1, gick och tog en kaffe och planerade lite stuff, började shoppingrundan #2 och slutade sen på Mikaku Sushi där vi åt middag och drack ett glas vin för att fira Jessicas nya jobb!!! SÅ STOLT!!! Nu ska jag dra till gymmet med bf, det är ju trots allt lördag! 

LOVE THIS LIFE

Sitter och är trött men känner samtidigt ett litet glädjerus. Är inne i ett flow när det gäller träning, gjorde just klart mitt individuella arbete(som ska vara inlämnat om en vecka först!!), får besök av världens bästa Jessica imorgon då vi ska shoppa(mamma och pappa jag har faktiskt sparat lite pengar just för att kunna shoppa lite med Jessica, jag slösar inte!! puss) luncha och bara ta det lugnt och njuta av att det är fredag. Att jag är ledig fram till tisdag gör ju inte saken värre heller. Love life, så att säga.

TUESDAY

min favvisklocka

Idag var jag i skolan en sväng, hade 3 timmar grammatik och pronunciation, spårade rätt så mycket i slutet av lektionen när hela klassen satt och uttalade olika ljud haha.. Efter skolan drog jag och köpte några begagnade(jippie, billigare!!) skönlitterära böcker som vi ska ha under denna kurs, dvs litteraturkursen. Sen tog jag bussen hem och käkade lunch innan jag for till gymmet! Imorgon är det morgongym med Isabelle på schemat, så ska alldeles strax gå och lägga mig. Nighty night don't let the bedbugs bite!

I'M IN LOVE

Klumpskor? Ja man tackar

THURSDAY

Idag har jag varit en sväng i skolan och jobbat med ett grupparbete. Har i princip 2-3 grupparbeten varje vecka... men egentligen gör det ingenting då jag trivs med alla i klassen! Efter skolan drog jag till gymmet och körde först ett armpass följt av spinning! SÅ.JÄKLA.SKÖNT. Imorgon ska jag dra på morgonspinning, måste försöka komma in i jag-tycker-om-spinning igen...Nu ska jag fortsätta skriva på ett av mina hundrasjuttioelva grupparbeten!

LOVE/ MODERN LEGACY

 
ÄLSKAR hur denna brud klär sig. LOVE. IT.

SHORTY

Det är lördag. Var på gymmet kl 9 imorse med Isabelle. Solen skiner. Ska just gå ut på en promenad och bara njuta. Älskar denna dag so far!! 

MONDAY/MARCH

Nämen hallå där! LÄÄÄÄGET? Jo tack det är bra. Har varit hemma på Åland över helgen, skrattat så jag gråtit med småsystrarna, firat Malin 21 år och fixat till håret lite. Försökte mig på lite ombre-ish hår, så blekte(för första gången) mina toppar och det blev faktiskt bra! Vill dock sätta i lite färg också, så att det syns ännu mer. Men det får bli en annan gång! Idag har jag varit ledig, tog en morgon pw i halkan, käkade mysfrukost och drog sen till gymmet(dvs mitt andra hem..), Nu ska jag kika på läxan tills imorgon = lyssna på bbc radio

RSS 2.0