SISTERTOSISTER

måste först och främst säga att jag har hur roligt som helst här i Uppsala och trivs som fina fisken. Det enda negativa är dock att vara ifrån mina fina systrar, det märkte jag alldeles just. Skrev till Sofia(syster) att jag saknade henne, fick svar att hon saknade mig med, började storgrina direkt när jag läste det..........
 
 

MONDAY

Godmorgon världen! Har just käkat en mega frukost, läst lite på en vetenskapligt artikel(lät så fancy) och ska snart göra ett försök till att hitta något att ha på mig i skolan idag.. VILL HA så mycket nytt i klädväg, men icke sa nicke, måste försöka hålla i pengarna.. Den här veckan är det halloween firandex2 som gäller, StarWars pubrunda på tisdag och halloweenfest på fredag! Woop woop. Saken blir ju inte sämre heller när BÄSTA JESSICA kanske kommer hit i helgen!! Nämen om jag skulle börja göra mig i ordning nu då, har bara en föreläsning idag men ska sitta kvar i skolan och plugga och vänta på Isabelle, sen blirre att kika efter halloween utstyrslar! 

UNTZDAY

Idag är jag lite sådär halvtrött. Har haft skola från 10-18, två föreläsningar om grammatik(HA omg jag suger på det kan jag säga) och två föreläsnings/info om VFU= min 2 veckors praktik som jag ska på i december. WIE KUL! Ska snart plugga(as usual) och imorgon börjar jag kello yksi. Helt okej. Ska dock möta upp Madde och fara tidigare till skolan för att plugga=sitta och snacka strunt och glo på folk. Väldigt underhållande!

DARK

 
Här ligger jag på soffan i min jätte ljusa miljö och pluggar! Super roligt. Verkligen. Annars så lever jag men är väldigt lat, därför syns jag inte här så ofta. Puss på rumpan!

SMILING

 
försöker liva upp stämningen bland allt skrivande. Går helt okej!
 

DONNERSTAG

FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR JAG KLARADE TENTAN. TACK!! Är dock fast med en hög inlämningsuppgifter till på måndag.. Har varit ledig idag MEN har suttit i skolan från 8-17. Förtjänar fan en klapp på axeln! Ikväll drar tjejerna ut medan jag snällt får sitta hemma och plugga och se på film. Men imorgon.... då blir det annat!? Eller?

BELOVED

Denna regninga, blåsiga och tråkiga dag spenderar jag inne med min dator. Och Roger Säljö. Och Greppa Språket. Har en liten dipp känner jag, saknar mina syskon. Mina bästa, undarbara, älskade systrar.

MONDAY

sitter med datorn i famnen och försöker skriva på de 3 momenten till min inlämningsuppgift som ska vara klar om en vecka. Det går ju.. sådäär va. For till skolan igår, PÅ EN SÖNDAG, FRIVILLIGT, och pluggade lite med Sara, Johanna och Isabelle. Måste dock erkänna att det var jäkligt.. skönt faktiskt? Kanske det blir en vana. (MAMMA&PAPPA VISST ÄR JAG DUKTIG!! vet att ni läser det här). Idag har jag varit ledig. Skönt. Har pluggat, varit på promenad, städat, pluggat hemma hos Isabelle, varit ute och gått med Isabelle och druckit te. Nice kväll sådär i överlag, liksom.

UPDATE

Jaa hörrni, vad har jag gjort de senaste dagarna då? Var hem en snabbvisit ons-fre till Åland, i lördags var jag på lärargasque OCH HADE FÖRJÄKLA roligt alltså!! Tog ju såklart knappt några bilder... som vanligt... Har inte haft internet till telefonen, men fixade kontantkortet igen och har nu svennenummer och le internet. Nice. Igår flyttade vi(igen, tredje gången gilt??), så nu är det kaos och kartonger överallt. Jätte kuuul. Blir inte alls stressad. Och på tal om stress.... har x antal inlämningsuppgifter som ligger och väntar på mig.... så nu blir det att gå in i böckernas värld. Gud. vad. kul.

RSS 2.0