LOVELY DAY

1. fina Isabelle 2. juice i solen 3. nya fina glajjor 4. ny fin t-shirt

SUN

Jaha. Så är man tillbaka i Uppsala efter en visit hemma på Åland. Dock ska jag hem en sväng igen i helgen. Men det är väl bara skönt antar jag. Annars så lekte jag moderator/debattledare idag på engelskan. Var lite nervös, men det gick riktigt bra ändå! Tog en promenad hem från skolan sen I SOLEN. HUUUUR UNDERBART med lite sol för en gång skull?

SCHOOL

 
Ja hörrni. Det här sysslar jag bland annat med i skolan under denna engelska kurs. Jolly fun!
 
 
 

HOME

är hemma på Åland en sväng nu. Hejs!

BLACKNWHITE

det här är jag idag. ciao

MONDAY

hejhej. Ligger och tar det lugnt på soffan, har nämligen pluggat och förberett i helgen inför ett föredrag som jag hade idag, det är egentligen lite roligt hur mycket tid man lägger ner på ett arbete och sen blir nervös över något som är över på max 10 min liksom.. Men men, huvudsaken är att det gick bra! Ska snart börja städa lite eftersom mamma och småsystrarna kommer imorgon. ÅHH ska bli så mysigt!!

4/PICTURES

1. hemma hos Isabelle 2. gott 3. jag och Isabelle bakade bars 4. blommor från bf ♥

VALENTINESDAY

Alla hjärtans dag. Önskar jag kunde vara hemma och gosa med familjen. Istället har jag firat denna dag på gymmet med bf, kollat på film med Isabelle och haft(unnat mig) toastdate med älskling. Imorgon är jag ledig, ska förmodligen ta det lugnt och plugga och träna. Klämmer väl in en myskväll också. Och kanske middag på restaurang. We'll see about that. Iallafall, världens största PUSS och KRAM till familjen hemma på Åland(och till Maria i Götet!!!!)

MOVIE/DJANGO

 
I fredags var jag ute och käkade på nation med några klassmates, efteråt drog vi till bion och kollade på Django Unchained! Jäkligt bra film, dock lite för mycket pangpang och blod för min del.. men men, det är ju en tarantino film så! Igår hängde jag och bf på gymmet och körde kondition, oh lord vad svetten rann på oss båda kan jag ju säga haha.. Jäkligt skönt dock! På kvällen for jag och Isabelle till birthday girl Maria och firade henne, drack typ glass-shots(?) och bubbel in på små timmarna och tog sen taxi med bf hem. Idag mår jag...bättre än jag förtjänar? Förväntade mig en söndag sängliggandes med huvudvärk, men nope, mår som en prinsessa idag(peppar peppar ta i trä).

EVERYDAY

träna, plugga, se på serier, hänga med polare, sova. Så ser i princip mina dagar ut just nu! Har max 3 seminarium i veckan, så har rätt mycket tid för annat(dock är det mycket att läsa och förbereda hemma, men sånt är skönt). Idag har jag till exempel varit på ett seminarum, gymmat och nu sitter jag och ser på serier och pluggar haha. Chill life at the moment, helt enkelt.

MOTIVATION/INSPO


FAVOURITES/SCHOOL

två nya favoriter. Klockan fyndade jag själv häromdagen och armbandet är från fina Madde
 
det här gjorde vi bl.a i skolan igår, spelade in när vi snackade på engelska..
 

2/FEB/20

1. presenter 2. jag och jessica på värmlands 3. lyx-födelsedags-frukost 4. tulpaner 5. bästa vän
 
Har haft en sån fruktansvärt bra helg så det inte är sant!! Jessica kom hit i torsdags, vi gick på stan, lunchade, skvallrade och tog det sen bara lugnt med lite spakväll. På fredagen tog vi det(till en början he he) lugnt och handlade till festen, städade och fixade det fint i lägenheten fram till kl 5 då alla gästerna kom. Kände mig så himla uppskattad med fina presenter, blommor och sång innan vi drog vidare ut till Värmlands och dansade tills fötterna dog(vilket mina verkligen gjorde.....). Igår, lördag, aka min födelsedag, spenderade jag och Jessica dagen i sängen med fyra filmer, godissnören och en massa skratt(och dreggel för Channing Tatum.. GOSH). Idag å andra sidan drog vi till Gränby Centrum en sväng(där jag fyndade en så himla fin klocka!!!) innan jag skjutsade Jessica till centralen och for tillbaka hem till allt plugg.. blö. Återigen, är så himla glad och nöjd efter denna helg!! Nu laddar jag för plugg och träning igen.. Seeya.

RSS 2.0