COMING HOME

Har kört så jäkla bra träningspass nu på senaste tiden! Här efter ett armpass + kondition på gymmet
 
Sitter och renskriver, kollar serier, lyssnar på musik, kollar på inlämningsuppgifter och går runt och packar. Allt samtidigt. Många bollar i luften kanske Lina? Har varit ledig idag, vilket behövdes efter den här helgen! I lördags hade jag middag och förfest med mina brudar och några klasskompisar innan vi drog på släppet till lärarsittningen. Eftersom jag försöker vara mer ekonomisk i år så beslöt jag mig för att inte gå på gasquen och betala typ 400kr.. Hade förjäkla kul ändå! På söndagen låg jag och Isabelle hemma hos mig på soffan och kollade The Following igen och lika mycket skrek vi och hoppade till som första gångerna vi såg serien haha.. Idag å andra sidan har jag skrivit på inlämningsuppgift 3/3 och varit på ett killer spinnigpass! Älskar det passet, så jäkla bra instruktör och musiken är grym! Imorgon har jag skola igen och på onsdag far jag hem till Åland och stannar en vecka! Ska bli helt underbart eftersom jag har haft en sån hemlängtan nu?? Tänk att bara gå runt och höstmysa hemma med familjen... Längtar! Blir dock inte alltför mycket chillande, har tenta den 11 oktober så det blir nog att mysa med böckerna också. Kul. 
 
 
 

THISDAY

Crap. Crap crap crap. Varför verkar denna vecka förstöra för mig? Mycket inlämningsuppgifter, trött & hängig, ingen träning so far och humöret far kors och tvärs... Jag som tänkte så mycket bra om den här veckan!!! Antar att jag bara får lyssna på kroppen och skallen och ta det lugnt tills stressen är borta. Plugg varvat med serier. Så får det bli för mig!

TIRED

från dagens seminarium, haha
 
SÅ. TRÖTT. DENNA. MÅNDAG. Trodde vi började kl 10.15 imorse, näää just det, började ju 9.15...... Så kom en timme försent till vårat seminarium. Men inte gjorde det någonting! Efter lunch hade vi föreläsning om ämnesspråk och sen bussade jag hem eftersom jag var så trött.. Nu sitter jag och renskriver som en tok, en föreläsning klar, 2 more to go. Orkar inte. Ska skriva så pennan glöder och sen tänker jag ta det lugnt och kolla på serier! 
 

CHEERS FOR THE FREAKING WEEKEND

.. och här är det dött. Igen. Jag har haft en super rolig tid som fadder under insparken i 2 veckor, bästa faddrarna och reccarna! Inte för att vara den personen, men skoja min dojja vad skönt det är att vara ledig på kvällarna nu och ha tid för plugg och träning! Har 2 inlämningsuppgifter som ska granskas och göras klart och 1 som jag... kanske borde börja med. Hm. Igår hade jag redovisning+opponering+introduktion till vetenskaplig artikel = var ganska trött på kvällen. Cyklade ändå till gymmet och körde ett spinnigpass innan jag for till Sara på middag! Så underbart att catcha up lite efter sommaren, har saknat den bruden! Idag, lördag, ska jag plugga, träna och ha myskväll med bf här hemma! ÄLSKAR HELG OCH LEDIGHET!
 
 
Ps. Har dock lite hemlängtan. Tror 3 månader hemma med familjen har satt sina spår.

SO IT BEGINS

 
Skolan har kickat igång, likaså insparken. Börjar äntligen bli frisk från min förkylning(2 veckor senare.....) så jag drog mig till gymmet igår för första gången på väldigt länge och körde ett ganska lugnt pass. Fick även med mig bf på en joggingtur idag, kan ju säga att formen inte riktigt är på topp efter min dunderförkylning.... Ska iaf bli skitroligt att köra igång med träningen igen, är super motiverad! Plugget känns också bra förutom att jag ligger lite efter med läsningen eftersom jag ränner runt som fadder på insparken i princip varje kväll. Därför gick jag hem tidigare från myskvällen ikväll och sitter och pluggar nu istället! Har skola imorgon och sen är jag ledig två dagar wiho. Dock är det bara träning och plugg som gäller dom dagarna, men kanske jag ska go wild and crazy och städa och tvätta också?!
 

RSS 2.0