HOLIDAY

Nu tar jag pluggfritt jullov i 1 månad! Hörs.

GINGERBREAD COOKIE DOUGH CHOCOLATE CUPS


Dessa smakar precis som pepparkakor!! Sinnesstört goda alltså... Recept hittar ni här
 
Gingerbread cookie dough chocolate cups. Måste jag säga mer? Har testat på olika varianter av nyttigare julgodis de senaste dagarna. Kommer definitivt baka en stooor sats till jul. Tips tips tips till dom som vill njuta med lite godare samvete på julen! Mmmmmm....mmm...
 

X-MAS

 
LÄNGTAR SÅ MYCKET TILL JULEN I ÅR. Känner mig som ett litet ivrigt barn. Vill bara sitta och mysa och njuta med släkten. Åh.
 
 
 
 

BAKE

 
Har bakat fullkornsbröd och proteinsnickers, jessus vad gott det blev! Imorgon ska jag laga en till omgång av dessa och även försöka mig på ett annat recept, återkommer med resultat. Nu blir det glöggprovning!
 

HEY

Var hem en sväng förra helgen, drack glögg och jobbade. Nu innan jul har jag väldigt mycket i skolan, två individuella uppgifter, vetenskaplig artikel, grupparbete och tenta. Så det jag sysslar med just nu är att arbeta med alla uppgifter och plugga inför tentan. Dock är flera av uppgifternas deadlines i januari först, men tänker göra undan allting nu innan jullovet eftersom jag då kan vara helt ledig i en månad(!!!). Annars hänger jag på mitt för tillfället andra hem, dvs gymmet. Älskar att vara inne i ett skönt träningsflow. Älskar att märka resultat. Blir nog inte så mycket uppdatering här på bloggen fram till fredagen 20 dec, då jag dels skriver sista tentan och tar mitt jullov med mig till Åland. Längtar verkligen till julen i år! Ska smygstarta lite nu i helgen då jag ska dricka glögg och prova baka olika sorters nyttigt julgodis. Nu är det läggdags, cya. 

MOREPLEASE

1. världens bästa 2. sallad med varma rödbetor och chevrecreme.. Godaste salladen jag någonsin har ätit!! 3. Glöggmys hos Hanssons 4. Min senaste obsession aka chai latte mm-mmm..
 
Well hello. Lite glest med uppdateringen igen men jag har haft annat för mig. Har haft en super bra helg i Sthlm hos Hanssons(min andra familj, typ). Har ätit gott(grekiskt ena kvällen, tacos andra hehe), köpt julklappar, firat lillajul med glöggpremiär, skrattat så tårarna har runnit och varit på bio(Thor, you handsome motherf...). Har bara skola två dagar den här veckan, så det blir en liten tur hem till ön i helgen för julbakande och jobb. Körde ett nytt killer-ryggpass på gymmet idag, jeeesus säger jag bara vad svetten rann.. Kändes riktigt bra efteråt! Dock är mina händer söndertränade med blåsor och stuff. Behöver gymhandskar(tips till tomten)!!. Nu ska jag fortsätta läsa mina roliga vetenskapliga artiklar. Låter så smart det där. Vetenskapliga artiklarrrr...
 
 

RSS 2.0