SICKKK

 
Sitter på eckerölinjen. 15 min kvar sen är jag hemma på kobben igen för en snabbvisit! Är dock äckelförkyld och svintrött.. Äsch, får ju kramas med familjen iallafall!!
 

SICK N' TIRED

här går det lite trögt! Hade tenta i fredags, gick helt okej, åt middag på Orvars med ett gäng härliga människor, drog till Värmlands, dansade hela kvällen, kände mig sjuk. Lördags, diskade, var trött, förfestade hemma hos Isabelle men henne, Emma och Malin(jävligt sköna brudar haha!!), drog till V-dala, musiken sög som vanligt, jag vart lite packad. Igår, vilade och var super seg och sjuk hela dagen, sov ensam i lägenheten för första gången och jag överlevde haha.. Nu sitter jag här och känner mig sliten och sjuk, blö. Har inte tid med detta!!

UPPS


Insparken är över, har tenta på fredag. Pluggar.. pluggar.. pluggar..(men är INTE redo för tenta, kan jag ju säga!!)

FREAKIN' EARLY MORNIN'

Här vare lite dött va. Vaknade tidigt idag(06:45ish...) och det var ju lite dumt, eftersom jag borde sova och vila upp mig inför dagen! Det är alltså dags för sexan, avslutningsmiddagen. Ska möta Sara och fara till Camilla vid halv 11 och fixa oss(våra egna dräkter som vi sytt!! Vi ska vara jawa, sandfolket från star wars hahah) innan vi drar till Nicklas på föris inför middagen! Är så grymt taggad haha, kanske det var därför jag vaknade så tidigt..? Ivrig chey? Tror bestämt att jag ska hoppa upp ur sängen och göra lite morgonplugg nu! HAPPY SATURDAAAAY 

MYDAY

Igår var det spökbollsturnering(woho Star Wars kom 3a..) och sen utgång på Snerikes! Kul kväll och tacka gud för att jag skulle till skolan först 12.15 idag, för att ha ett tre timmars seminarium.. Efteråt for jag och Isabelle och käkade sallad till middag innan vi drog hem till Camilla för att fixa våra Star Wars dräkter till Sexan(aka. avslutningsmiddagen) på lördag! TAGGADE? JA! Imorgon blir det en massa massa plugg, är ledig både tors-fre, men har så jäkla mycket att läsa..

INSPARK

bild från fb
 

Inte så aktiv här, inte så många livstecken(förlåt mamma och pappa). Största delen av dagarna(hittills) ser ut som på bilden, inspark med bästa Star Wars gruppen!! STAR WARS LAGET STYYYLE! Var för övrigt ledig från skolan idag, så mötte upp Sara och Isabelle på stan för att fika och köpa lite kurslitteratur. Och tack gode gud för det, ångest/stressnivån sänktes lite iallafall.. Nu ska jag just gå in i böckernas värld, taataa!
 
 

UPPIS

Är lite slöööö. och trött. och bakis idag. Men det är väl så det ska vara de första dagarna! Skolan börjar imorgon(fast jag är ledig då) och schemat är ju inte helt fy skam. Har knappt någonting alls, men det innebär väl en massa plugg hemma istället. Aja, skulle bara skriva några rader och ge ett livstecken. JAG HAR KUL, TRIVS OCH ÄR FÖRSIKTIG, MAMMA OCH PAPPA. Ps. har gjort sönder min telefon, men den funkar ändå.

RSS 2.0