THIS SUCKS BIG TIME

Kom just hem och BANG - där kom det dåliga humöret. Tror det är en kombination av provperiod och feltidpåmånaden. Avskyr verkligen att plugga just nu och vill bara ha provperioden över! Det sämsta är att jag knappt har någon tid att uppdatera här.. So be patient. Blir människa igen efter jag skrivit provet på tisdag, antar jag. Hare!

PHOTO/OUTSIDE


photo: amanda

TRYING TO BE EFFICIENT

Vaknade lite före 8 och skjutsade bf på jobb. Har just käkat breaky och ska snart sätta igång med pluggandet.. Börjar 12 idag och ska försöka plugga och jobba på min paljettlåda, eftersom den ska vara klar imorgon. Lite smått stressad, but I'll get over it. Nu ska jag dyka ner bland psykologi- och religionsböckerna. How fun.

NOWHERE/SALE

Nowhere. Jacka. Rea. Vill ha

WHAT'S THE POINT OF DOING ANYTHING


FRIDAY IS THE BEST DAY TO BE DRUNK


Hade på känn igår att kvällen skulle bli lyckad och det kan jag lugnt säga att den blev. Först förkrök i våran lägenhet med pretty många coola peeps och sen dans på Kino! Har inte haft en sån här rolig utgång på länge, SÅ TACK ALLA SOM GJORDE LE NIGHT LE AWESOME. Idag å andra sidan.. har legat på soffan hela dagen och käkat godis och spelat playstation spel(nostalgi så det smäller om det) och nu är jag mätt och belåten efter att ha fixat nachos med bf(bakismat.....) Ikväll blir det oh so lugnt, för jag tänker inte röra en fena.

GOT A REALLY GOOD NIGHT COMING UP!

VARFÖR HAR JAG INGET ATT HA PÅ MIG?? Får gå naken ikväll känns det som.. For en sväng till staden och kikade, men hittade heller inget.. Anyway, dagen har gått rätt så långsamt tycker jag - kanske för att jag bara hade ett prov och slutade sen, har iallafall fått lite ärenden gjort. Hämtade ut min karonkaklänning med mamma från tullen idag och I LOVE IT! Var lite, lite för stor, men det gör inget. Jag är iallafall nöjd och det är det som är el más importante. Så fort bf kommer hem så ska vi och handla(SUSHI♥ till middag) och sen ikväll blir det lite förkrök i lägenheten. FINALLY!

SHIMMER CARDIGAN/TODAY

Hola! Kom just hem från hammarland och ska just dyka ner i plugghögen.. Idag var det "sista dagen för 3orna i skolan", fast jag har ju skola nästa period också. EN finskakurs, fy vad jobbigt. Extra jobbigt att vara ledig på onsdagar och fredagar.. Nej nu hörrni, nu ska det pluggas!

TRUE STORY

Försöker vara duktig och undviker datorn ikväll. Plugga + träning står på schemat. Be patient.

THE HAIR/THE HAIR/THE HAIR

source

WISHLIST

Något sånthärnt skulle jag vilja ha(passligt till min födelsedag nästa vecka, huh?) 1. röda läderbyxor 2. PÄLS 3. Snygga Iphoneskal 4. loafers med nitar♥ 5. väska med vita detaljer 6. gul halsduk

CRAP/DAY

Vilat, pluggat, haft ont i huvudet, vilat, pluggat, haft ont i huvudet, handlat, bakat bröd(som blev för jäkla gott faktiskt), haft ont i huvudet.. En liten summering av min dag idag! Tror jag ska gå och slänga mig på soffan och vila innan pluggandet tar fart, igen. Funderar förresten på att lägga upp bild på karonka klänningen? Vill någon se?(FRÄMST FÖR ATT INGEN SKA KÖPA LIKADAN *blink blink*. Lite, lite skämt åsido)

9TO5CHIC


source
Sådär vill jag gå klädd just nu. Är förresten på jakt efter den perfekta skjortan med den perfekta kragen.

WATCH IT

Tror jag ska försöka fixa någon ny design snart. Håller mig nog dock fortfarande till något simpelt och clean. Denna måndag har varit rätt så bra faktiskt, skolan gick relativt smärtfritt, lagade god mat med bf och var ute i en timme och utforskade vad strandnäs hade att erbjuda i promenadväg. Mysigt! Ska väl snart gå och lägga mig tror jag, har fått såna himla bra rutiner i lägenheten så det inte är sant! Vuxenpoäng, hand it over.

DETAILS/TODAY


I FEEL GOOD OH SO GOOD TODAY

Hola todos! Vaknade på rätt sida idag, har träningscyklat, käkat äggbreaky, pluggat, jobbat, farit till lemland på söndagsmiddag, gosat med Milton, gosat med mamma, tillbaka till lägenheten, haft skypedate med bästa jessica via våra telefoner, haft ansiktsmask, kollat på Bones, kollat på utbildningar, ätit lite lösgodis och ska alldeles just avsluta dagen på bästa sätt - bredvid the love of my life(i världens skönaste säng, såklart)

ANDY TORRES

source
ÄLSKAR hennes stil. Att hon är en sån himla downtoearth människa gör inte saker värre heller.

"I WISH I HAD.."


HEY YOU IDIOT

En dropp till och grytan kokar över. Så känner jag just nu! Är så himla irriterad och pissig och jag vet inte ens varför(eller.. kanske för att potatisen fuckas och inte vill bli klar). Låter tyvärr allt gå över bf, skriker och härjar gör jag. Borde få i mig lite middag så kanske jag blir människa igen(och inte ett litet grinigt barn...). Hursom haver, har jobbat idag och det gick relativt snabbt. Jobbar imorgon igen. money money money. Ikväll kommer Tessi och Kim över, ska kika på ålänningen(yeaahhh vad coooolt) som är med i gladiatorerna. 3-2-1-KÖR!

A GIFT


beställde just dessa skor som älskling tänker ge mig i födelsedagspresent. Gosh he's good.

ME/TODAY


TIRED

kom just hem från hammarland och tänker kura ihop mig på soffan och bara ta det lugnt. Känner mig t-r-ö-t-t. Vi ska just börja se en thriller som heter "CSI: Grave Danger". Någon som har sett den? Förmodligen kommer det slinka ner en godisbit eller två, men heey, det är ju fredag. Imorgon är det jobb, kika innebandy, äta bakad potatis med bf och sen lite pardate. Blir nog bra. Börjar så småningom känna mig färdigflyttad, har bara lite små, diverse saker kvar att hämta. Sen ska jag ha en hell of a förfest här med tjejerna. Finemang.

WISH SCHOOL OUTFIT

skulle gärna hoppa i dessa kläder och fara till skolan right away.

ME/WHITE


photo amanda

GOOD DAY

Har just avnjutit fullkornstoast med kyckling och lökröra! Yumm-o! Älskling sitter med en stor kaffekopp i handen och jag med mitt stora vattenglas, som vanligt. Ska hoppa upp i soffan och gilla läget lite innan jag börjar med läxorna.. Don't.want.to. Var förresten och simmade idag, 1 km med Tessi! Finfint. Imorgon börjar jag 11 men tänker inte sova bort morgonen, ska vara duktig och hinna med stuff innan jag drar till skolan. Prima.

ARCHETYPE



photo by Wilkosz & Way via fashiongonerogue

FEELING GOOD, GOOD

Sitter och blir inspirerad! Älskar känslan då man är full av ideér. Funderar förresten på att göra lite fler collage? Mer vardagsbilder? Huh? Nåja, hur som haver barnen kär, så lär vi se vart detta bär *fyndiga cheyen*. Nu ska jag iallafall krypa ner bredvid bf i sängen, skönt att ta tidig natt! Ännu skönare att jag sover så jäkla bra här!(MAMMA OCH PAPPA LÄS DETTA, JAG SOVER JÄTTE BRA I LÄGENHETEN)

TOPSHOP

Yes please. Denna kreation skulle gärna få bo i min garderob.

I'M TRYING NOT TO LOOSE MY HEAD

Ska just fara och hämta min träningscykel.. ÄNTLIGEN!! Skulle ha hämtat den i förrgår egentligen. *suckar*. Skolan idag var helt key-oh, lite sådär slö som vanligt. Måste btw försöka fixa en dator snart.. Blir crazy.

VOUGE ITALIA

source: lefashionimage

LOVELY!

Beställde just min karonkla klänning, WOHO!! Super fin, röd och rätt så enkel. Men jag gillar den! Skönt att slippa stressa mer med det.. Just nu sitter jag på syrrans dator, vi är i lemland och ska äta middag med la familia. Imorgon har jag förhör x 2 så ikväll måste jag plugga.. som alla andra kvällar. Annars då? Har JÄKLIGT ont i ryggen, frågor på det? Vet inte ens vad jag har gjort. FU it.

SLEEPING BEAUTY

Har tydligen en tendens att sova som en bloody prinsessa i lägenheten? Sover till och med bättre här än hemma! Skönt det. Dagen har bestått av skola, alltför kalla skor och matlagning. Jag och bf åt färskpasta till middag, yum yum. Resten av kvällen har spenderats i soffan med läxböcker.. kul.. Är super trött nu så vi ska nog just gå och sova. Bf har bytt jobb också, så nu mera börjar han 06:00 på morgonen. FYFAN. Skulle aldrig palla det. Innan jag går och sover.. GRATTIS FINA MYSAN 19 ÅR IDAG ♥!!!!! (pissåldern, som jag kallar det)

PS. eftersom vi bara har BFs dator i lägenheten så går det sisådär med bloggen. Tar snart igen det, wait for it, bara. PUSS

SORRY FOLKS

får bli en mobilbild så länge..

Sorry peeps för världens sämsta uppdatering!! Det tar ett tag att flytta alla saker helt enkelt och min dator bråkar, så jag har inte tagit med den till lägenheten och vet inte om jag kommer göra det heller. Får se om det blir en ny dator eller inte! I alla fall, igår for vi ut till hammarland på svärmorsmiddag och sen kom några boys över till lägenheten. Jag var dock svintrött hela kvällen, kanske pga. alla saker vi måste bära upp för alla trappor hela tiden(motion - check!). Nu ska jag och bf laga frukost och idag tänker jag banne mig vara produktiv! Längtar dock lite till kvällen då vi far hem till mig och äter middag med familjen♥

SO FAR SO GOOD

tillfällig lösning eftersom vi inte har monterat tvbänken än haha

Morning peeps! Kändes lite konstigt men ändå så himla skönt att vakna upp i vår lägenhet idag. Båda två sov som en stock efter att ha burit upp skrivbord, fåtölj osv för alla trappor.. HOHO säger jag bara. Får ju lite extra vardagsmotion iallafall! Nu sitter jag ensam i lägenheten och kollar runt på datorn.. Ska försöka ta lite bilder snart så ni också får se hur vi kommer att bo!

AWAY

Är lite off dom här dagarna, be patient! Håller på och flyttar och ska förhoppningsvis sova första natten i lägenheten ikväll! Kommer bilder så småningom då vi har fått lite mer ordning. Skolan idag var helt key-oh och efteråt blev det race hem och packa. Har just varit med Amanda och simmat 1 km, nice! Nu ska vi pola! Take care så länge!

YELLOW DAY



Huvudvärk. Blö. Plugga. Fixa lägenheten ikväll. Äta sushi? Trött.

GRACE



foton av Terry Richardson

FI NA LL Y


VI HAR ÄNTLIGEN FÅTT EN LÄGENHET!! Happy face, happy face, happy face. Kommer nog spendera hela kvällen där och städa och planera hur vi ska inreda lägenheten, love it. Dock har jag religionsförhör imorgon som jag inte hann läsa på igår och kommer inte hinna ikväll heller.. Damn.

CLASSIC/TOPSHOP


WHAT DO YOU THINK?


I put some new shoes on

Första skoldagen avklarad! Måste faktist erkänna att det inte var såå farligt som jag trodde. Var dock lite trött sista lektionen.. Dagens bästa var på bildkonsten när läraren sa att vi inte ska ha kursprov(TACK!!!!) och dagens sämsta då jag och bf inte fick tid att skriva på kontrakt till lägenheten.. Suck. Nåja, vi gör't imorn istället! Btw, älskar mina nya skor som jag fick hem idag. NELLY♥

IS IT POSSIBLE?

Sitter med ansiktsmask på, har fixat ögonbrynen och har som vanligt ett stort glas vatten bredvid mig(älska stora coca-cola glas). Har ätit fin söndagsmiddag ikväll och gått igenom allt vi köpt till lägenheten med mami och papi, börjar närma sig nu! Borde egentligen gå och lägga mig snart så att jag orkar upp till skolan imorgon........ fyfabian(inte svära i bloggen när mamma och pappa läser he he). Nåja, ska försöka ha en positiv inställning! Nytt år, nya tag hörrni!

ALEXA/VERO MODA





Love it. Alexa Chung, vilken tjej.

ARE YOU COMING?

Sa någon SNÖ? Visst är det mysigt, men tror faktiskt att jag klarar mig utan kylan..tack. HATAR när det är kallt. Vill fara iväg på en mega solsemester känner jag! Helgen har varit lugn, jobbade lite igår och sen bar det av mot BFs mosters 60års kalas. Trevligt värre! Efter några timmar for vi ut till Godby till Maria och David och drack glögg(och lite mamma Baileys) med trevliga peeps. Nu kom jag alldeles just hem och ska kika igenom lite skolstuff och sen do some good old biking.

GOING AWAY

Börjar närma sig nu! På måndag(förhoppningsvis) skriver vi på kontrakt och flyttar till en lägenhet. Äntligen!! Åt mysig frukost imorse och sen for jag och älskling till stan för att köpa nödvändigheter. Åhh, fick världens lyckorus bland hyllorna med flytta-hemifrån-grejer. Känns verkligen rätt att flytta ihop med den där karln alltså. True story, han är mitt allt.

'IN THE BLACK'

source: shopbop

THEY SMILE AND THINK

Har haft en riktigt bra kväll hittills, middagen hos bf var super trevlig! Pepparrotsgös, sviskonkräm och massa skratt. Var sugen på utgång med mina tjejer, men dum som jag är så hade jag lovat pappa att vara hemma när lillasyster skulle ha kompis här(så de inte skulle behöva vara ensamma). Anyway, bf slukade chipspåsen när vi kom hem medan jag fixade grönsaker med dipp istället *pluspoäng*.

TAKE A GOOD LOOK AROUND



Hej fina ni! Har varit en sväng till stan och kikat på alla reor, fick bl.a hem fina väskan på bilden. Fikade med Amanda och Mysan på Havtorn och lyssnade på när presidentkandidaten Eva Biaudet pratade. Heh. Ikväll är jag bjuden på middag och sen måste jag vara barnvakt(?????) till min 11årige lillasyster(?????)

MISS SELFRIDGE/HANDSOME


DAY 4



Barnvakt, plättar, Barbie film och skitsnack med Maria får stå för min dag idag! For och barnvaktade bebis JR och Celine vid 10 tiden och kom just hem. ÅHHHH BEBIS säger jag bara. Tror jag har nämnt förut i bloggen att jag älskar barn(okej, vem gör inte det? hehe), kanske därför jag vet mitt yrke redan.

SHIRTS/COLOURS


fashionfinder by me

DETAILS/CURL



I USED TO FEEL SO TIRED

Inleder den sista lediga veckan med förkylning och magont! Roligt värre. Nåja, har lite pyssel och plugg som borde göras så det är väl lika bra att vara sängliggandes. Ska alldeles just fara in till stan och fika med fina Anna och sen hem och ordna lite stuff. HARE BRA.

NEW YEAR'S EVE

1. rosa dricka 2. hummer♥ 3. vänner 4. kock á la ingves

EVERYTHING

Okej, fick min dator fixad! Dock så funkar inte internet inne i mitt rum(????), så lånade Sofias dator. Firade nyår hos Hia med tjejerna och hade det super kul och mysigt med rosa dryck, hummer och 2 sanningar och 1 lögn(internt skämt - sorry). Mera tjejmiddagar och kvällar måste fixas!! Och just ja, jag och bf tackade ja till en lägenhet idag. Så förhoppningsvis flyttar vi inom nån vecka! Spännande. Tycker förresten att alla älskar 2012 redan? Jag har inte så höga förväntningar, men med världens bästa familj, ny lägenhet och vänner så borde 2012 bli ass-kicking.

RSS 2.0