HEYTRASH

Har just käkat frukost och sitter i soffan och latar mig. Ska snart dra iväg till stan med Madde, måste köpa en ny jacka blöö.. Lite senare drar jag väl iväg till gymmet en sväng, lär ju inte träna imorgon eftersom det är Valborg! Första gången jag är i Uppsala på Valborg, ska bli kul eftersom det aldrig händer något hemma på Åland då haha. Förhoppningsvis blir det fint väder och jag tänker ha så himla kul oavsett vad som händer. Positiva Lina it is!  Nu ska jag göra mig i ordning, känner på mig att det kommer bli en bra dag idag, HEJDO.

HOME

vardagsrum och sovrum
 
Var en sväng till Ikea med älskling igår och fick hem lite fint - gardiner, blommor och ett fårskinn till sovrummet. Äntligen börjar det kännas mer som ett hem!

FU MONEY

.. och där försvann humöret. Breakdown deluxe. Känner mig penga-handikappad. Jag slösar inte, jag shoppar inte och jag festar inte längre. Ändå känns det så fanskap-igt. Snart tänker jag strunta i och handla och bara käka gröt. Gröt till frukost. Gröt till lunch. Gröt till middag. SÅ känner jag mig just nu. Godnatt

ILOVEYOUFRIDAY

 
Har haft en riktigt bra fredag! Började dagen i skolan i 3 timmar, drog sen hem en snabbis och käkade lunch innan jag cyklade till gymmet och körde cardio. Kändes SÅ SKÖNT efteråt då jag bokstavligen släpade mig till gymmet för att jag inte var på humör. Men men, 10 km på crosstrainern blev det iaf! Lite senare for vi och köpte middag från Sushi18 och herreminskapare vad god sushi det var!! Efter middagen tog jag en prommis i det sköna vädret för mig själv och kom sen hem till färska bär OM NOM. Nu ska jag fortsätta mysa i soffan!

WHATAGOODDAY

Idag(på min lediga dag) befann jag mig på gymmet 07:55 och körde cardio och magpass.  Ursäkta men FYFAN vad skönt det var. Måste börja gymma mer på morgonen, lätt skönaste tiden! Resten av dagen kikade jag på serier och läste lite skönlitterärt. Senare på eftermiddagen mötte jag upp finis Isabelle och käkade middag i skolan innan vi drog på FADDERMÖTE. Är så sjukt taggad på att vara fadder under insparken woho! Nu ska jag ligga på soffan och ta igen lite av The Following. Tjingeling

PHOTOSHOOT/SISTERS

 
For hem till Åland en sväng i helgen eftersom jag och mina syskon(och mamsegull) skulle fotas. Det var en rolig men låång söndag kan jag säga, kom till studion halv 1 och for hem till middagstid. Unnade mig sushi till middag efteråt innan jag sen tvättade bort alla hundra lager med smink, hujedamej!! Blev en snabb uppdatering nu, måste fortsätta renskriva ett arbete! Byebye 

APPLEPIE

Igår lagade jag sockerfri äppelpaj. Om nom.

RAINY TUESDAY

It's raining it's pouring the old man is snoring(scarred for life efter alla våra rim och sång presentationer...). Sånt väder är det här idag iallafall. Skymtade solen genom persiennerna tidigt imorse, men men, ingen sol idag inte. Hade tre timmars skriftlig&muntlig produktion imorse och det var lika kul som vanligt! Har så himla underbara lärare i engelska just nu. Synd bara att det här är den enda engelskan som vi kommer att läsa.. trist. Får väl se om jag hittar någon extra kurs som låter rolig? Nu måste jag iaf återgå till min skönlitterära bok på 300 sidor som ska läsas klart..

LOVELYWEEKEND

1. moi 2. naked juice bar lunch, lowcarb chevré wrap och coconut smoothie... YUM 3. finaste Jessica 4. min nya fina jordglob
 
Har haft en lugn men bra helg i Uppsala med Jessica! Struntade i Ikea(eftersom jag ska tvinga med mig bf dit muaha) och gick runt i Gränby Centrum i 5 timmar istället haha.. Köpte ny träningströja och lite nytt smink, vill egentligen inte shoppa eftersom jag verkligen vill spara pengar just nu. Idag har det varit super fint väder, var ute på en prommis med Jessica i en timme och bara njöt. Nu sitter jag och pinar mig igenom ett föredrag som jag ska ha imorgon och försöker läsa ut en bok samtidigt. How fun. Vill bara bli klar så jag kan ta en joggingtur yahooo!
 
 
Ps. HURRA HURRA HURRA FÖR ÄLSKLINGS AMANDA FYLLER 20ÅR IDAG!! Le kisses to le you

YEAH I'M BACK

Joatthej! Är back on track i Uppsala efter resande fram och tillbaka till Åland. Har fått med oss lite nya möbler till lägenheten, så nu kan vi(läs jag) äntligen börja fixa fint här! Ska fara till Ikea och Gränby på lördag och köpa lite fint till lägenheten med bf och Jessica som kommer hit imorgon(!!!!!!). Älskar att hon kan komma till Uppsala så spontant! Idag var jag en sväng till skolan eftersom vi hade vårat uttalsprov, vilket innebär att man får ett papper med meningar, ord och en längre text som spelas in när man läser upp det haha.. Känns så himla hemskt att sitta och lyssna på en själv! Usch och fy. Nu sitter jag i soffan och pluggar lite. Ska snart käka middag innan jag drar på spinning! Toodles! 
 
Ps. HEJ MARTHA
 
en bild på spännisen med favorit shakern och favorit träningströjan

COMING HOME AGAIN

Har haft det super bra på Åland! Varit på tjejmiddag, utgång på arken, quality time med Sofiafyrhjulingen, quality time med Sofia&Cissi på promenad med Chico och quality time med Maria ute på en ridtur! Så mysigt. Igår kom jag tillbaka till Uppsala eftersom jag hade en lektion jag inte fick missa idag + tenta imorgon. Är aaaalldeles för lugn inför tentan haha? Engelska grammatik, det är ju ändå inte så svårt liksom? Dock ska jag läsa igenom allt lite till eftersom jag vill ha VG!! Efter tentan drar jag hem en sväng igen till Åland. Ska bada tunna och välja ut möbler till vår lägenhet som vi ska bo kvar i THANK GOD.

RSS 2.0