BLACKWHITE/SUN

Kom hem för en stund sen, har varit och käkat på ångbåtsbryggan med MARTHA(SOM ÄR HEMMA NUUU!!!!!!!!♥) och Pernilla! Super trevligt. Fina Mysan och Mitti kom också och snackade! Lovely! Dock önskar jag att det skulle bli lite varmare och bättre väder till helgen.....Hmpff.

WEDNESDAY/HOME

Kom just på jobb. Är hemskt trött idag. Eller, mina ögon är hemskt trötta idag - ALLERGISK? JAG? HELL NO!! Sysslar inte med sånt. Den här veckan består av jobb och peppande inför studenten. KAN INTE FATTA att det är 93ornas tur hah.. Annars då? MARTHA HAR KOMMIT HEM OCH HOLD MY HORSES VAD JAG SKA KRAMAS MED HENNE IKVÄLL!!!!

ULRIKKE/LUND




BLOGGTIPS BLOGGTIPS BLOGGTIPS

HM/WORKOUT


Längtar tills dom här kommer nästa vecka, då blir det ännu roligare att fara ut och springa!

SUNNYDAY/WORK

Solat, planterat skog(!?), kollat på fotboll, sovit, varit på krog, grillat, snackat skit med småsyskonen - ungefär så såg min helg ut! Nu är det nya tag med jobb och träning den här veckan och nästa vecka är det STUDENTKALAS!!!! KAN INTE fatta det! Fäller nästan en tår av lycka. Vet att jag, mamma och Maria kommer gråta ikapp på lördagen haha.. Anyway, idag sitter jag inne på jobb när solen skiner för fullt ute. FU.

FRIDAY/WORKIT

FREDAG AMEN GUD VAD SKÖNT. Käkade just sushi och ska vila lite på maten nu innan vi far och träningssimmar till Mariebad. Gotta work that body you know! Jobbet idag gick bra, alltid lika roligt med trevliga kunder. Ikväll blir det nog lugnt, kanske käka lite poppisar och kolla på film? Låter bra tycker jag. Önskar dock jag var på studenresa som alla andra just nu. Buhuu. Kanske jag ska försöka komma ikapp med solariumet - hehe.

SUNDAY/SHOPPING



1. påååsar 2. nya skor, lovely

Var ju som sagt och shoppade i söndags, på morsdag.. Kan ju tillägga att min underbara mamma inte var hemma då utan i Swe på ett spa med några väninnor. Det är hon värd! Min idol, min mami ♥

FRIDAY

Godmorgon! Vaknade tidigare än jag trodde, har väckarklockan på 10:00 egentligen.. Nåja! Är ledig idag eftersom jag jobbar på lördag, nice. Ska fara till lemland och fika med mamma, mormor och morfar, fara till banken en sväng och hänga med Mysan. Senare ikväll blir det att fara på kalas till Maria och David eftersom David fyller år idag, grattis påddej! Nu ska jag laga frukost och se det sista TVD avsnittet för denhär säsongen, NÅGON SOM VET OM/NÄR SÄSONG 4 KOMMER?!?!?! Dör annars.

TODAY/2

1. godaste nachosen på Texas 2. ny shimmery tröja

3YEARS/INFINITE/US

3 år idag med världens finaste pojkvän, my boo, googley bear, prins, you name it. Kom just hem från super mysig middag på Texas och nu ska vi bara ta det lugnt och mysa. Kan inte förstå att allt är så bra och att jag är så lycklig med honom? High on life heter det nog.

MEBYAMANDA/WOODS

Photo: Amanda

SATURDAY/FREE

LEDIG - kan beskriva min dag idag. Vaknade på bra humör, tog en morgon pw och åt yummy frukost på det. Vid halv 12 kom Amanda hit och sen bar det av till Jomala för lite photoshoot he-he-he. Jomala skogar vs. älggestaltning vs. mördarsniglar vs. skratt. Lär väl posta lite bilder sen! Hann med lite mer träning innan middagen och har sen dess suttit för mig själv i lägenheten i sparkdräkten och bara tagit det lugnt. VÄLBEHÖVLIGT. Vid 10, halv 11 tiden ska jag hämta bf och en drös med andra gåbbar som har varit på borta match! Vinst med 1-2 och såklart gjorde min prins båda målen. KUNG ja. Antar att det kommer ölas i lägenheten, grabbarna och lilla jag.. nykter.. ensam tjej - precis som det ska va!

WANTIT/SKULL



BIKINI/NEW/ONTHEWAY


Ska och shoppa nästa helg... men kunde inte hålla mig - one bikini coming up!

IWORKOUT/DOIT





MAY/3

Hola todos. Hade en bra helg + valborg. I lördags firade vi me lööv i lägenheten och jag hade en askalas kväll, förfest med boysen(+malin) i lägenheten och invigde mina Linda skor på dansgolvet! På söndagen hade jag en sprängande huvudvärk och åt rysk kryddoxe som bakismat, lyx. Annars då? Firade valborg en snabbis och avslutade kvällen med tunnbad. Vad har jag gjort mer? Jobbat och kollat på bio, The Avengers. Och bra var den kan jag säga! IRON MAN, THOR, HULKEN WAWAWOOM!

RSS 2.0