HM/ROMWE/TOPSHOP


OH, HELL NO!

Vaknade upp snuvig, kände huvudvärken komma smygande och ont i magen hade jag också. Taggar för nyår med nässpray, avsvällande piller för bihålorna och panadol i mängder. Det här ska vi nog fixa hörrni!! Vägrar att bli sjuk och kan man tänka sig, känner mig faktist liiite bättre nu när jag känner efter. Tänker ha en KICKASS kväll och fira nyår som aldrig förr!! VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

HELP

1. fika med Tessi och Martha♥ 2. black headed girl

*Andas, andas..*. Bf försöker febrilt fixa min dator(bildskärmen fuckas) och jag sitter och svär bredvid honom. AAARGGGGHHHHH. Nåja, får väl sno pappas Ipad ett tag he he he. Snodde syrrans dator atm så att jag skulle kunna blogga. Snäll jag är!

SLOW

Har just käkat frukost och sitter och slökollar runt på internet. Dagens planer är att fara en sväng till stan, träna lite och kolla på lägenhet. *Håller tummarna*. Vad tänker förresten alla göra på nyår?

HAIR

le new hair
Holaaa. Min dator har fått nått fel verkar det som.. Buhu!! Här är iallafall en bild på frisyren, helt okej!

PRIMEBOOTS


WHAT UP?

Ska så småningom gå och lägga mig, ska till KlippUpp 09:00 imorgon. WOHO!! Skönt att fixa barret lite. Är sugen på kortare och mörkare, men får se om jag vågar! Borde ha med mig någon som pushar på mig(PIK till nån av mina vänner). Annars då? Njuter som fan av att vara ledig och ser fram emot nyår. Hoppas alla njuter lika mycket som jag och vilar upp sig!! Nu ska jag gullas med älskling(=min Iphone!! skämt åsido) PUSS

RIGHT NOW



GISELE/BEAUTY




CITY

Ska alldeles just fara in till stan med Amanda och göra lite ärenden. Hoppas på en frisörtid snart. Funderar på att klippa det lite kortare igen och färga det mörkare?? Saknar dock mitt über långa hår.. Åhhh, i-landsproblem. Ajaa, vi får väl se hur det blir!

YELLOW/H&M


EDITH/ON THE WAY


Cravings+rea+internet+shopping= klick!

MY CHRISTMAS







SORRY LADS

Har haft en riktigt bra julafton med god mat och fina julklappar, bl.a Iphone 4S♥. Igår vart det utgång och hade egentligen tänkt vara sober, men unnade mig några drinkar och invigde mina high heels! Förfestade hos Tessi med tjejerna och sen vart det Indigo för hela slanten! Kul med mycket folk ute! Nu ska jag börja fixa mig och göra mig redo för att säga hejdå till storasyster som ska fara till Australien, Nya Zealand och Singapore. KOMMER SAKNAR DIG!!!! KOM HEM HEL, TACK!! Efter gråtandet blir det traditionell ålands pannkaka hos farmor med Söderdahls följt av "The girl with the dragon tattoo" på bio med bf och hans mami och papi. Ha en fortsatt trevlig julhelg!

WAITING




Julgröten och kyrkan avklarat! Nu vänta på Kalle Anka, äta choklad och bara njuta! PUSS


XMAS!


GOD JUL från en nyvaken Lina i pyjamas! Hoppas alla får en kickass julafton och umgås med släkt och äter sig mätta osv. Schemat idag är julgröt, julkyrka, Kalle Anka på tv, middag, choklad här och där och öppna julklappar. Senare på kvällen blir det att fara till bf och småfira lite jul och sen tillbaka och sova i min säng med min prins. Yes. Nu tänker jag gå och krama om alla i familjen!

IN TIME

Hade bara tänkt vara hemma idag på dagen men fick plötsligt ett mess där det stod att man skulle stänga av mitt sim-kort till telefonen? KUL. Så tvingade min lillasyster att komma med mig i all hast till stan och fixa det. KAN JU INTE vara utan telefonen på julafton, duuuh. Förutom det så har jag bakat chokladkola och knäck med Cissi och ja.. märkte att man måste ha ganska mycket tålamod...Nåväl, nu är det klart iallafall!

THIS CHRISTMAS I WANT TO BE RED


DAY BEFORE CHRISTMAS

Sitter i pyjamasbyxorna och slökollar runt på internet. Idag ska jag slå in lite julklappar och baka julgodis med mamma och lillasyster. Ikväll blir det inflyttningsglögg och uppesittarkväll hos Maria och David med goa och glada människor! Mysigt!

THIS IS WHAT I'M MADE OF!

Hoho vad trött jag ÄR. Hade sjukt roligt igår(for dock hem rätt så tidigt, skönt) och dansade tills fötterna gav upp (jo tack, det känns idag). Btw, NAUSE var grymma!! Länge sen som jag dansade till så jävla bra musik!! Helt klart värt de heeemska 15 eurona i inträde. Är stuck in hammarland atm och har min bil hemma, så väntar på att bf ska komma hem från jobbet och sen far vi en sväng till mig. Har gått upp ur sängen ca 3 ggr idag och tror jag ska gå och lägga mig och slöa igen. Skön start på jullovet!

PARTY



09:29:23

.. and so I did! Humöret är med mig idag! Vaknade för en stund sen och ska gå och koka lite ägg och ta det lugnt. Cirkus 10:30 ska jag hämta Martha och så bar det o till stan för att köpa de sista julklapparna och handla lite food. Bjussar på middag hos mig med världens bästa vänner innan julfesten kickar igång! Nu kurrar magen, time for breaky.

FACE


Ansiktsmask på inför imorgon, förhoppningsvis är huden snäll mot mig.. We'll see. Ska just hoppa i säng och cuddla lite och sen vakna upp på ett strålande humör imorgon! NIGHTY NIGHT.

TOPSHOP/SNAKE


WAOWA

JUUUUULOOOOOOOV!! Typ. Bara lite julfest till och sen är jag ledig i 18 dagar. Me gusta. Ikväll ska jag försöka hitta något att ha på mig på julfesten imorgon, följt av gos med älskling och liiiiite matte plugg. Just ja, sa jag att jag LÄNGTAR TILL IMORGON?!

TOPSHOP/RIVER ISLAND/GOLD



HOW DID WE GET HERE? WHEN I USE TO KNOW YOU SO WELL


foto: amanda

MONKI/TOPSHOP


YOU MESSED UP




Jahallåja. Så fort man kommer in i mitt rum så fryser man asset av sig, oftast. Men inte idag!! Höjde golvvärmen igår och voilá - kom hem till ett varmt rum. Tänker aldrig gå ut härifrån. På tal om ingenting så gick jag ner på stan på håltimmen och färgade ögonbrynen idag. PRIMA. Händer annars då? Taggar(som tidigare sagt) för onsdag och jullov. Ska bli så jäääkla skönt.

BAD

Really, really bad uppdatering under helgen. Men har knappt varit på datorn. Futsal och varit med vänner, cruisat med Amanda och blivit tagen för en inbrottstjuv i misstag av polisen(HAHA). Lugn, men rolig helg alltså! TAGGAR SOM FAN FÖR ONSDAG BTW!! Julfest, vänner, Nause och dans i mängder. Så vill jag att onsdagen ska se ut. Ikväll blir det skype med bästa Jessica och ta det lugnt med bf. Lite plugg ska jag väl också klämma in. Hoppas alla haft en bra helg! PEWS

A-ITALY



F.ALONE

Julklappar, futsal, sushi och vänner. Så har min dag sett ut! Känner mig sjukt trött just nu och vill inte göra någonting alls.. Taggar för julfest och Nause på onsdag istället!!  Någon annan där ute som tar det lugnt ikväll? Är jag ensam??

"Shoes are arguably the most important accessory"



THERE IT IS

Skolan, käkat med världens finaste Martha och sen sett på futsal heeeela kvällen. Kom hem från en stund sen och ska mysa och se på tv med älskling. Imorgon blir det julklappsshopping och futsal och möjligen en utgång. We'll see.

TOPSHOP/DOTS


THEY ARE COMING

Skit. Var så trött när jag vaknade så sov en timme till. Hoppades ju på att jag skulle hinna göre lite saker när jag ändå börjar 11 idag.. Ska iallafall till stan innan skolan och fixa en julklapp och på lördag blir det ännu mer julklappsletande. Äh, nu ska jag käka frukost.

MARIE CLAIRE



lefashionimage

THOUGHTS

Är det inte märkligt hur snabbt saker kan förändras? Saker som man trodde att alltid skulle vara likadant?

DO IT BLUE


MISSION

Lyfte på häcken och drog till jomala för att hänga med Amanda. Slutade med en promenad - skönt! Nu ska jag ta tag i lite skolarbete och sen sova så småningom. Känner att jag måste ta igen lite sömn som jag missat. Tycker VERKLIGEN INTE om att börja kl 08:00(jaaa jag vet att flera börjar 08:00 varje morgon, hur fan orkar ni? Har ni nått tips?) Bara några dagar kvar Lina, sen är det jullov. *JOOOY TOOO THEEEE WOOOORLD* och bäst av allt, snart är det jul!

THE SHOES


COLLAR/DAY




Hola. Kom hem för en stund sen, drog en sväng till emmaus(second handaffär för dem som inte vet) efter skolan och hittade ett par super fina loafers liknande skor. Nöjd chey! På tal om ingenting, så boxade jag sönder min ljustake i sömnen i natt? Frågor på den? Har tydligen sovit bland glassplitter, nice..  You don't want to mess with me.. I'm just saying.

STUNNING


tuula

Enkelt. Men herrejävlar vad snyggt.

DID YOU KNOW THAT RED EQUALS HOT?


TOPMODEL14/RAINA




I HAVE!

Sorry peeps för dålig och seg uppdatering, men går sent i skolan rätt ofta den här perioden.. Buhu. Försöker uppdatera när jag har tid, men är stressad allt för mycket atm. Ikväll har jag loads of stuff att göra OCH har även lovat systeryster att kolla på lucian med henne. Sooo, bye bye for now!

WHOWHATWEAR



H&M



Fick äntligen iväg min beställning idag, var tvungen att ringa till H&M för kortbetalning? Que? Anyway, fick för mig att beställa lite till när jag kom hem. Allt på rea - oh it feels good.

YAPP

Hola! Kom just hem från skolan, har varit på kladdkaronkamöte(muahah). Är super stressad idag, så gotta go! Cykling och plugg är på schemat.

SCARF/BRUUNS BAZAAR


TONIGHT




Ätit fin söndagsmiddag, norpat åt mig nygräddade pepparkakor och tryckt i mig x antal lussebullar. Thank you sunday. Hann till och med kika på hockey med syster och pappa idag. Det enda minuset är läxorna som väntar. Oh crap.

I'M BLUE


IF I AIN'T GOT YOU

Har varit en mysig kväll med massa prat. Nu tänker jag krypa ner och sova med världens bästa pojkvän. Det ni.

ONE TEASPOON/SMALL


FML

Hallåååjaa. Har varit på jobb 10.00-15.00 och rageat hela dan när H&M inte tar emot min beställning. Är skit pissed off!!! Ska just hoppa i duschen och sen käka middag med BF, Erik och Malin. Så nu vet ni.
Just ja! Ska räkna matte ikväll också. Det kan inte bli roligare.

FRIDAY SO FAR

1. moi 2. skulle ta bild på sushin.. kom på det för sent..

Ska just fara till Maria&David och kika på Idolfinalen. Undrar vem som vinner? Anyway, ha en kickass fredag!

IT MUST BE FUNNY

Ska just fara till skolan, får väl se om bilen blåser bort från vägen.. Hujedamej. Efter skolan blir det ärenden, hämta sushi och fara till BF. Blir nog att fara över till Maria&David och kika på Idolfinalen. Tar det lugnt ikväll eftersom jag jobbar imorgon! Money money money.

PINK/MONKI/HM


YOU THINK IT OVER

Ser fram emot en lång och välbehövlig skönhetssömn. Börjar 12 på fredagar, men ska gå upp i tid iallafall så jag hinner göra lite läxor, träna and so on. Men lite sovmorgon tänker jag unna mig, I'm worth it! BF ligger i sängen, så tänker krypa ner och mysa med honom nu. Nighty ya'll!

SIMPLE




Hot as usual! Tvillingarna Olsen, en av favoriterna. Tror flera håller med.

PERFECT SHIRT/MODEKUNGEN


ALL THAT GLITTER IS..GOLD

ÄR HELT SJUKT sugen på att klicka hem massor med fint. En klänning till nyår skulle sitta fint. Har dock två gorgeous nya, svarta klänningar som jag inte har dansat loss i(än!). Vill glittra som en freaking discokula i år. Återstår att se om jag hittar något! Wish me luck.

GIORGIA T

Känner att bloggen börjar ta stryk av min dåliga uppdatering. I'LL BE BETTER! Promise. Bjussar på lite bilder på snygga Giorgia Tordini som plåster på såren.
source

'RIVER ISLAND'


FUN RIGHT?

Kom just hem från le school. Dagens bästa var nog när min religionslärare sa att vi inte har förhör den här veckan iallafall. TACK!! Gjorde min dag. Idag blir det läksyt och räkna lite matte. Låter roligt va?

HOW? WHEN? WHY?

Är så himla sugen på att göra om min garderob. Göra den mer praktisk och fylla den med nya, fina kläder. Så fort jag får tid över ska jag fundera lite mer på det. Tycker det är snyggt när kläderna hänger framme, men har inte riktigt rätt rum för det. Attans. Ska kika runt lite på jobbet på lördag och se om jag hittar något att ta med mig hem!

FASHIONVIBE


Yes please!

'ASOS'


TODAY IT'S NOTHING

Istället för att dansa loss ikväll så drar jag på mig mjukiskläder och beger mig mot bf. Humöret idag tänker jag inte ens prata om. Är inte sugen på att göra något alls. Tror det blir plugg varvat med pussar ikväll. och impossible game på BFs mobil.

VERA WANG




PLEASE

Trött, arg och har ont. BLÄ. Orkar inte skriva om vad jag gör. Är hundvakt. That's it.

KNITTED/MODEKUNGEN


NEXT UP


Nu far jag iväg och kollar på Dunderdans showen! Lillasyster är med och dansar, så ska sitta och vara stolt syster hela kvällen. Hörs om 2 timmar!

'RIVER ISLAND'


WALK THIS WAY


Godmorgon peeps
! Vaknade för en stund sen och tvingade mig upp, vill verkligen inte sova bort dagen! Måste få lite plugg gjort iallafall. Har varit lite dålig uppdatering, men har knappt varit hemma förstår ni guys. Igår var det julbord med BFs jobb och Toga party på schemat och jag hade det trevligt! Körde igår och for hem rätt så tidigt, så mår som en prinsessa idag! Yay me.


FEELING GOOD, GOOD

SACO-mässan var helt okej rolig, lyckades få hem flera broschyrer iallafall. Så det känns väl bra. Vet ju redan vad jag ska studera till efter skolan, so it's cool(ska bara hitta en skola som jag vill söka till ehe). Fick uppleva en jäkla massa skratt igår och det passade mig väldigt bra. Buffén hem med fler antalet treor satte pricken över i:et. Resten av den lyckade kvällen spenderades på Kino med klackarna i taket till Per QX, shotsen i handen och tjejhäng. BF agerade taxi hem och stod för morgonmyset när vi vaknade 12:45. Damn I feel good today.

PICTURES/YESTERDAY











GUETTA/FMIF REMIX


I GOTTA FEELING

Ska försöka hitta nått att ha på mig imorgon kväll och sen tänker jag sova. Imorgon blir det saco-mässa i Sverige(håller tummarna för att det INTE ska blåsa som fan) och sen blir det utgång på det! Borde egentligen sova nu.. Ska upp runt 06:30 imorgon. WOHO, kul för mig.

SNAKE PRINT/GINA/TOPSHOP


THE HAUTE PURSUIT




the haute pursuit
Beauty.

ONE EIGHTY

Nämen kolla här! Tvingade mig att göra tråkiga ärenden efter skolan - betala skuld på bibban(hehe) och köpa nya skolböcker. Bo-ri-ng. Btw, idag är det december!!! Inte länge kvar till julafton. Börjar mitt inte-äta-nått-skit idag(men alkohol är ett undantag hihi) och ska hålla mig till julafton så man kan unna sig lite extra! Snart blir det cykling i vanlig ordning. och OTH då. Hur kunde jag glömma.

RSS 2.0