HAPPY FRIDAY

Herrejessus vad jag har längtat efter helg! Har aldrig känt mig såhär trött förut, stupat i säng tidigt varje kväll, vaknat tidigt av mig själv hela tiden, tungt huvud, trötta ögon.. Sådär jobbigt utmattad ni vet? Jag har märkt att min kropp inte alls verkar vara stresstålig när jag tänker på hur den har reagerat de senaste veckorna. Antar att allt fokus på pluggandet och tentan har gjort sitt.. Skrev tenta imorse kl 08.00 och det gick väl helt okej antar jag. Vissa frågor kändes bra, andra inte. Men nu är det over and done(om jag nu inte får omtenta..) och jag kan äntligen andas och hålla mig borta från stress! Den här helgen tänker jag inte göra något speciellt alls, ska träna, packa lite till resan(10 dagar kvar till värmen), mysa med min fina pojkvän och ligga på soffan och njuta av pluggfriheten. For now. 
 

SICK AND TIRED

såhär har det sett ut i köket i x antal dagar nu..

Förlåååt men har inte så mycket ork till att blogga just nu! All tid går åt till träning och plugg. Försöker plugga på som en dåre innan tentan som är nu på fredag. Har inte känt mig såhär utmattad förut, är verkligen trött på den här kursen just nu.. MEN om 5 dagar är jag människa igen! Då tänker jag njuta av att inte behöva tentaplugga, inte stressa och räkna ner dagarna till Egypten.

VALENTINE

1. Mysigt i lägenheten 2. största potionen jag någonsin ätit men så sinnesjukt god mat vi lagade tillsammans på alla <3 dag. 
 
Den mest romantiska dagen under hela året igår då eller? Njaaa.. Jag svettades på gymmet och låg under en plugghög hela dagen.. På kvällen däremot lagade jag och bebo(mitt smeknamn för Anton atm, fråga mig inte varför. Min syster borde känna igen sig som har cirkus 100 smeknamn för sin pojkvän!) middag tillsammans. Grisfilé med stekta rödbetor, fetaost, avocadosallad och ugnsrostad sötpotatis. Är helt FRÄLST efter att ha ätit sötpotatis. Misstänker att det kommer konsumeras flitigt framöver.. Annars så sitter jag och räknar ner dagarna till 1. tentan(fyfan) 2. Egypten. Känner mig så himla trött hela tiden, vill bara få bort pluggstressen och åka iväg och njuta i en vecka. Längtar helt sjukt mycket efter att bara ta det lugnt och umgås med min fina familj(minus storasyster som inte kommer med). Äta gott, sola, bada, gå runt barbent... Först ska jag bara skriva en helvetestenta i utbildningshistoria, sen får jag andas ut. Vilket betyder att jag måste fortsätta plugga nu! 
 
 

ENOUGH

 
1. finaste storasyster och jag 2. dom allra finaste lillasystarna 3. älskade Nike och shaker
 
Nämen hallå där! Det var ett tag sen. Vad har hänt? För en vecka sedan fyllde jag 21 och det firades hemma på kobben med fina vänner! Hade en sjukt rolig utgång som dock inte slutade så lyckat.. Efter stängning lyckades jag halka på en trappa och slå höften, vilket ledde till en sjukhusvistelse. Nu, en vecka efter, kan jag äntligen gå ordentligt igen och klarade till och med av att köra benpass på gymmet idag, finally! Annars så har jag helt sjukt mycket i skolan just nu, hade ett litet breakdown igår kväll pga all pluggstress(2,5 vecka till tenta. Lina, andas...). Det som motiverar mig att orka med allt plugg just nu är det faktum att det exakt är 1 månad idag tills jag och familjen åker iväg till Egypten en vecka för lite semester. HELT OTROLIGT skönt ska det bli att komma bort från all stress! Annars så går träningen bra som vanligt och jag ska försöka börja dra ut på lite joggingturer nu när höften är bättre(och nu när snön är borta). Ska till skolan kl 11 imorgon så nu ska jag läsa ett till kapitel och sen hoppa i säng! 
 
 
 

RSS 2.0