I'LL SHOW YOU BAD





LAZY

Heheh. Okejdå. Jag gick inte på infotimmen. Kan inte missa One Three Hill heller.. Överlevde iallafall första dagen på den nya perioden. Vet inte riktigt vad jag känner ännu. Joonää, issinga klaga nu Lina. Finns värre saker(..som att missa One Three Hill..) Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra finska läxan och cykla lite.

'MISS SELFRIDGE'


IN A HURRY

Period3. Inte JÄÄÄTTE jobbig period, men jo lite. Jämfört med förra perioden iallafall.. *ledsen chey*. Gick inte till 4 en enda dag men ja, nu gör jag det flera dagar i veckan. VILL INTE. Nåja, har iallafall två kurser bildkonst nu. Kanske lättar upp humöret lite. Går till 4 idag(om jag bestämmer mig för att gå på infotimmen, som jag antagligen gör..) och sen ska jag skynda mig hem till One Tree Hill!!

TYLER WARD - SKYSCRAPER COVER


RIGHT NOW/LOVE





'SCORETT'


I GOTTA TELL YOU ONE THING



svårt att göra en pose så att tatueringen syns. kanske jag ska börja pose:a sådär. eller så inte.

Kom just hem från skolan, hade bara två utgivningstimmar - en svenskatimme då lärare inte ens kom och sen teater där vi drack kaffe. Sweet. Snart ska jag hämta lillasyrrorna och så beger vi oss mot staden på äventyr. När jag tänker efter så passar min tatuering perfekt. Mina systrar är ju de viktigaste jag har. SISTERS 4 LIFE(vi är 4 systrar i familjen, höhöh)

NIGHTY!

Nylackade naglar, ansiktet rengjort med Proactiv och har världens finaste bf som väntar i sängen. Njuter av att börja kl 12.00 imorgon(och kan ta sovmorgon då jag inte har en pigg valp brevid mig..). Nu tänker jag bestämt krypa ner i sängen och mysa med min andra halva. Nighty night.

WISH/OUTFIT


MAXFACTOR



Chilli, Flame Tree och Bewitching Coral fick följa med mig hem från Sverige när vi var och shoppade. Ser fram emot att använda dom. A lot.

'ALEXANDER MCQUEEN'


GO BACK

Är ledig från skolan idag igen och är hundvakt. Tycker det är jätte roligt när man för en gångs skull har sovmorgon och så vill inte puppyn somna om.. What a joy. Nåja, lilla Milton sover nu iallafall och jag gör.. i princip ingenting. Ska ta med honom och hälsa på Amanda i deras nya lägenhet idag - spännande! Nu tror jag bestämt att jag ska städa lite, eller ja, försöka iallafall.

YES, I WOULD LIKE TO HAVE THIS


"What's the good of news if you haven't a sister to share it"


I DON'T WANT TO

Kom just hem och sitter i chillmode just nu. Benen uppe på tvbänken, mjukisbyxorna är på och zappar fram och tillbaka mellan tv-kanalerna. Har haft en lugn helg med jobb och candy, skönt! Nästa helg blir det partyx2 och julbord med BFs jobb. Ser dock inte fram emot period3  som börjar den här veckan.. Har ju knappt haft lektioner under period2 så.. Blä. Nåå, snart är skolan slut! Bara 2 perioder kvar för min del.

TIAMO/SCORETT


BEAUTY/ALEXA




TO BE HONEST

Hola todos! Kom hem från jobbet för en stund sen och ska just försöka träna lite(får inte träna när jag har tatuerat mig?! eh? får väl inte bli..svettig?) Ikväll ska jag köra mamsen och papsen till min gudmors 50års fest och sen styr jag kosan ut mot hammarland(skräll). Blir chill och häng ikväll, awesome!

TO SCHOOL




Nu far jag, mitt invalida finger och min nya poncho till skolan! See ya.

ZARA/LOOKBOOK





JUST DO IT

Unnade mig sovmorgon idag(sov till halv 10 - klockan på bloggen går enligt svensk tid antar jag? ska fixa det). Käkade just frukost och slökollar på repriser på tvn. Är ju som sagt ledig idag men ska på en föreläsning kl 13.00 och så ska jag anmäla mig till saco-mässan. Idag SKA jag STÄDA. Inte för att jag har stökigt i mitt rum, men alltid kul när det är lite extra ordning och reda.

THAT'S WHAT I CALL AWESOME

Första gången idag som jag var lite rädd för att duscha. Ha-ha. Hade ena armen ur duschen.. Okej, nej det hade jag inte. Men typ. For till stan en sväng efter middagen och kikade lite, frös och lyssnade på luciakandidaterna. Mysigt. Är ledig imorgon och på måndag så har en låång helg. Hur skönt?!

I WANT IT BLACK


'SISTERS'



(okej, bilden gör tatueringen ingen rättvisa. finare irl)

Here it is! En tatuering för mina tre systrar ♥

TATTOO

Okejdå, jag tog med mig min syster som moraliskt stöd idag och vips så var man en tatuering rikare! Flera som vill se bilder - DET KOMMER IMORGON GULLUNGAR!

'RIVER ISLAND'



Vill fortfarande ha dom där byxorna.. Får leta vidare!

*HAPPY GIRL*

Kom hem från stan för en stund sen. Slänger upp bild på det jag "köpte" imorgon. Ikväll kika innebandy och läsa på teatertjosan? Vi kör på det.

ROSE

Sitter och lackar naglarna med ett nagellack som jag spontanköpte i Thailand. "Little Rose Nail Slicks". Hmmm, återstår att se hur bra det är.. Tur att det är fint iallafall! Någon annan som lackar naglarna med Nail Slicks nagellack? Jasså inte?

ALEXA CHUNG



IT'S THIS THING




Kort skoldag, samling och svenska. Not too bad. Efter skolan for jag på lite ärenden he-he. Återkommer till det imorgon! Nu cykling och One Tree Hill! What a great combo.

HI, I REALLY WANT YOU/RIVER ISLAND


BABY DON'T HURT ME

Är i full gång med städningen av garderoben. Mycket nytt som ska in, så lite gammalt får fara ut. Tur att man har småsyskon som man kan slänga in kläderna till! Kikar på One Tree Hill samtidigt också, står och trampar för det är så spännande. Buuhuu vill inte att någon ska dö!! Nej nu, dags för städmoment #2.

INSPO




MORNING FOLKS

Är ledig från skolan idag och är redan uppe. Eftersom ingen annan är hemma så blir det jag som är hundvakt idag och Milton ville ju såklart inte somna om, så vad gör man? Tror jag ska gå och koka lite ägg, koka te och mysa med puppyn.

'FOREVER21'


MY WEEKEND IN PICTURES



LOVELY

Oh yes I'm alive. Har bara varit en sväng till Täby och shoppat med bf. Kände mig som ett barn i en godisaffär. Idag ska jag främst försöka läsa klart en svenska bok och kika igenom lite teaterpapper, ska jobba med Fred Forsells texter som ska framföras på torsdag. Spännande! Ikväll blir det Öhberg-Granfors födelsedags middag på Dinos, ska fira finaste syster Maria som fyllde år i torsdags. Blir nog en fin kväll.

ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY


'RIVER ISLAND'


I JUST CAME TO SAY HELLO

Är vovvevakt just nu. Provet imorse gick bra(hoppas jag), håller tummarna för en 10a! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, har bara ett prov den här provperioden. LOVELY!! Ska iallafall cykla och kolla på One Tree Hill. That's for sure. Just ja, är ledig på måndag också så har längre helg, gött.

WELL WELL

Okejdå, jag for på bio och breaking dawn was gooooood. Good good. Satt och dregglade ikapp lite med alla småflickor he he he. NU SKA JAG plugga på finska. Prov imorgon Lina, IMORGON!

Massor med pussar och kramar till min storasyster Maria som fyller år idag! ♥♥

'TOPSHOP'


DON'T TELL ME WHAT TO DO

Sitter i skolan och är t.r.ö.t.t. Har finska kvar(kul....) och sen blir det hem och plugga eftersom jag har prov imorgon. Funderar på bio ikväll, men är inte helt säker eftersom jag som sagt måste plugga. Trist. Slutar efter provet imorgon och på lördag blir det sverige. *Ivrig chey*

FAVOURITE/KARDASHIANS


SHE'S THE BEST

Kort skoldag(som vanligt). Ridning på gymnastiken och sen finska. Ska träna, packa lite saker, plugga och sen far jag in till Amanda och har vår traditionella Amanda-Lina time. Elf♥ + choklad är på schemat ikväll. och jag gillar det.

GORGEOUS/RACHEL ZOE


A LOT OF



Sitter framför datorn och kollar runt på inspo, bloggar and so on. MÅSTE ta tag i finskan NU. Hur jäkla tråkigt är det inte att sitta och nöta in finska ord i skallen? Tror jag ska kika lite på Keeping Up With The Kardashians istället..

'RIVER ISLAND'


Som sagt, utsvängda byxor. Tur att jag ska shoppa på lördag. Tänker inte vara nådig då. Nope.

WORKING IT

Älskade tisdag. Har endast en svenska timme och slutar 11. Så himla skönt när man har hela dagen ledig sen. Vad har jag gjort idag då? Jo.. wait for it... Jag har ridit!! Unbelievable. Men hör och häpna - jag tyckte det var kul! Kanske jag blir en hästchey trots allt? (för dom som inte vet det så har vi 2 hästar hemma och NEJ jag är inte helt suckish på att rida, även fast man tror det..). Nu ska jag kika på One Tree Hill i vanlig ordning och sen lite cykling på det!

YES PLZ


lefashionimage

Skulle väldigt, väldigt gärna äga hela den där outfiten. Utsvängda byxor står ganska högt upp på listan just nu. Ett par svarta, tack.


PLAIN DAY

Jo hejjo! Varit i skolan idag(som vanligt?) och det var helt key-oh. Gick ganska snabbt. Slutade 20 över 2, kom hem, käkade pepparkakor(fake-pepparkakor) och utbytte lite skitsnack med Maria. Ska just kika på One Tree Hill och cykla(som vanligt?) Taataa for now.

'MISS SELFRIDGE'


DADDY♥




Farsdag
idag! Ska äta fin middag och efterrätt med världens finaste familj här hemma♥ Har hunnit med kalas idag också(GRATTIS ERIK!!) och kluuumat på bebis, ååååhhhh. Tror inte att det är så många som vet att jag älskar barn haha.. DORK-LINA. Nu tänker jag gå och kramas med pappa, see ya.

'I DON'T LIKE MONDAYS'


WORK IT

Kom just hem från jobbet. Igår käkade jag och älskling ute och var sen och kollade på teater. DUKTIGA ERIKA♥ Skrattade och fnissade mycket = bra föreställning. Blir ingen utgång den här helgen tror jag men det gör inget, skulle bara känna mig duktigt sliten och blä om jag var ute varje helg.. Nu tänker jag cykla lite. Framför tvn. Hehe.

ELIZABETH OLSEN


JUST A MINUTE, PLEASE

Blev ingen shake it för mig idag och det suger lite för jag gillar ju shake it.. Hade teater och slutade sen, inte helt fel att sluta halv 10 en fredag. SKÖÖÖNT. Vet inte riktigt vad jag ska syssla med idag på dan, plugga lite? Kanske börja rita igen?(hittade gamla teckningar igår, åhhh) Städa garderoben? We'll see. Tror jag ska ta ut Milton en sväng och sen kirra lunch. Blir nog standardlunchen - ägg. Om nom nom.

'ALEXANDER MCQUEEN'


IT'S MINE

Har suttit och funderat lite. Vad vill jag blogga om? Varför bloggar jag? Vad tycker folk om min blogg?

Jag kom fram till att jag tänker för mycket. Jag bloggar väl om vad jag vill. Sen jag bytte bloggadress så har det blivit mycket om kläder, vardag, inspirationsbilder osv. I like that. Skriver ju om sånt som jag själv skulle vilja läsa.
Har iallafall mer läsare nu än vad jag hade när den "gamla" bloggen vad aktuell. Och det tycker jag faktist är KUL! Om sen läsarna gillar bloggen eller inte - who knows?

Funderar förresten på att slänga ut lite "cravings"(tycker egentligen inte om det ordet, låter så modehypat and so on) nu och då. Låter väl superduper?


TODAY




Tror jag ska försöka sova en stund i hopp om att stoppa förkylningen. Min kamera är inte hemma så det får bli cambilder tills dess. Sorry.

YES PLEASE/RIVER ISLAND


I LOVE YOU LIKE A LOVE SONG BABYYY

Vill verkligen inte bli sjuk. NEJNEJNEJ. Inte för att jag har något speciellt att se fram emot, egentligen.. Men skulle bara inte orka vara sickelisick. Har egentligen slutat skolan för en stund sen men måste vara kvar för det är obligatorisk infotimme idag.. Hatar obligatoriska infotimmar!! Har inte alls tid med det idag, men vad kan jag göra. Fara hem kanske? *busig* men MÅSTE stanna kvar*duktig*. Ikväll ska vi kika på en till lägenhet(håller tummarna) och sen ska jag cuddla lite extra med världens finaste pojkvän då vi har varit tillsammans i 2 ½ år idag. Tycker det låter jätte lite? Eller? Ähh, älskar honom ändå! Lyckligtjej_93.

TWO OF MY LOVES





Har ont i halsen, huvudet och magen. JAMEN GUUU VAD KUL. Roar mig med pojkvännen och hundvalpen som båda ligger och nassar. Typ.

RIVER ISLAND


OLSEN



Olsens anonymous

RUNNING STAR

Slutade skolan för en timme sen, hade bara svenska idag då vi skrev essä prov(BOOOOORING). Nu sitter jag hemma och dricker te, kollar runt på bloggar och slökollar på tv. Annars då? Känns som att jag börjar bli sjuk....kul....ORKAR INTE. Har inte läxor till imorgon så tror jag bara ska ta det lugnt idag, hade tänkt träna meeen känner mig inte riktigt i rätt skick för det. Typiskt.

INSPO




Skulle hemskt gärna fara bort nu.

I GUESS YOU DON'T MENTION ME ANYMORE

Vad hände med det bra humöret och det positiva tänkandet? För första gången på länge känner jag mig så jäkla ensam. Känner att jag bara vill lägga mig i sängen och ligga och gråta under täcket - och det tänker jag göra.

MAMMA OCH PAPPA KOLLA INTE OM NI BLIR RÄDDA


bilder från fredags, lägger upp lite bilder från middagen senare

Jag och bf var ju då "Dead bride and groom" i fredags. Fick ju höra att jag såg läskig ut iallafall, vilken komplimang! Kände inte riktigt för att klä ut mig till något sexigt och kinky, kände hellre för att vara blodig muahah. Fredagen slutade rätt så tidigt då jag var trött och irriterad så for hem och sov istället och vaknade som en prinsessa dagen efter. Med min prins. Finemang. Har varvat sushi och godis som käk under helgen, intressant. Får väl se om jag pukear snart då!

WE FOUND LOVE

Var som sagt på Halloweenmiddag till bästa Amanda igår. Polare+3rätters+alkohol= funfun. Man tackar för det! Slänger upp bilder imorgon för jag kommer inte vara hemma ikväll. Tänker snacka skit och mysa järnet med min pojkvän istället. S-K-Ö-N-T.

HERE WE GO!


GDAY

Är jätte stressad men ändå sitter jag här. MOVE YOUR ASS LINA!!! Teater och body combat, skönt att få slå ut all frustration säger jag bara. Rekomenderar det om man är lite irriterad/arg/upprörd. heh. Slutade 11 men måsta stanna i stan till 14.00 då vi hade skolfotografering. Vår klass "3CELEB", själv var jag en.. rappare? Eminem kanske? Pitbull? Eh? Kom iaf just hem och ska just börja fixa mig för ikväll, HALLOWEENMIDDAG/FEST/KINO HERE I COME!

WHOWHATWEAR


KIRSTEN/SMOKING HOT




OPEN HAPPINESS



Blir så glad när jag ser den här bilden. (HIHI Martha, rubriken*nynnar på låten*)


I DON'T GIVE A SHIT ANYMORE

Har varit en "skitsnackdag" idag. VÄLBEHÖVLIGT!! Skönt att få bort en massa saker som stör en.... LALALAAA.
Ska just börja test sminka mig för halloween, MÅSTE göra det idag. MÅSTE. Håller tummarna för att allt ska bli bra imorgon.. Lord have mercy! Nu tänker jag träna lite i frustration.

INSPO/I WANT TO BE RED


GO AHEAD, LAUGH



Sitter och kollar på dethär klippet som Maria visade mig häromdan och på Agnes +"the minions" från filmen Despicable Me. Har jag tråkigt? (eller snarare roligt..heh..)

'MODEKUNGEN' 'TOPSHOP'


WHOEVER

Sitter och dricker te och kollar på Bridalplasty, kanske jag kan ta till mig något till fredagen? he-he. Diggar min period så jäkla hårt då jag slutar tidigt varje dag, like it. Vill inte ha period 3... Please..
Annars då? Ska testa sminka mig ikväll inför halloween firandet på fredag, lär bli.. intressant! Måste ta tag i ett föredrag först som ska hållas imorgon, did I hear anyone say boring?

PROACTIV SOLUTION



Mamma kom just hem med ett paket till mig. Proactiv och en fin liten hälsning från min älskade älskade småkusin aka. syster som bor i Sverige. SAKNAR DIG MED JESSICA! MASSOR MED KRAMAR OM DU LÄSER DET HÄR

Next up: Middag och sen far jag och älskling till BB och hälsar på Maria(nej inte min syster Maria) och David som har fått världens sötaste bebis! ÅHHH!!

INSPO




DADA LIFE REMIX♥



Taggar för fredag. Haunted Halloween på Kino, middag hos bästa Amanda, blod(?) och förhoppningsvis en riktigt crazy kväll.

RSS 2.0